Як подати тушковану капусту з беконом – на гарнір чи як окрему страву? Вирішувати вам!

Читайте також Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора

Рецепт тушкованої капусти

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 6


Фото Café delites

Приготування:

  1. Бекон наріжте кубиками, обсмажте у великій сковороді на середньому вогні до рум'яності й перекладіть шумівкою на тарілку.


Фото Café delites

  1. На тій самій сковороді обсмажте нарізану кубиками цибулю, а через 8 хвилин додайте подрібнений часник.
  1. Капусту наріжте довільним чином, відправте на сковороду до цибулі й часнику та потушкуйте 8 хвилин, періодично помішуючи.
  1. Присмачте все бульйоном, цибулевим та часниковим порошком, сіллю, перцем і приправою каджун (або паприкою).


Фото Café delites

  1. Насамкінець поверніть до сковороди бекон, щоб він прогрівся, і подавайте страву до столу.

Смачного!