Як подати тушковану капусту з беконом – на гарнір чи як окрему страву? Вирішувати вам!
Читайте також Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора
Рецепт тушкованої капусти
- Час: 25 хвилин
- Порції: 6
Фото Café delites
Приготування:
- Бекон наріжте кубиками, обсмажте у великій сковороді на середньому вогні до рум'яності й перекладіть шумівкою на тарілку.
Фото Café delites
- На тій самій сковороді обсмажте нарізану кубиками цибулю, а через 8 хвилин додайте подрібнений часник.
- Капусту наріжте довільним чином, відправте на сковороду до цибулі й часнику та потушкуйте 8 хвилин, періодично помішуючи.
- Присмачте все бульйоном, цибулевим та часниковим порошком, сіллю, перцем і приправою каджун (або паприкою).
Фото Café delites
- Насамкінець поверніть до сковороди бекон, щоб він прогрівся, і подавайте страву до столу.
Смачного!