Рецепт тушкованої капусти з беконом: пальчики оближете
12 лютого 2022,
19:35
Читать новость на русском
Джерело:
Café delitesАпетитну капусту з беконом ви приготуєте за лічені хвилини. Страва складе чудову "компанію" картоплі, гречці або рису. Утім, смакуватиме вона й сама по собі.
Як подати тушковану капусту з беконом – на гарнір чи як окрему страву? Вирішувати вам!
Читайте також Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора
Рецепт тушкованої капусти
- Час: 25 хвилин
- Порції: 6
Фото Café delites
– 6 смужок бекону;
– 1 цибулина;
– 2 зубчики часнику;
– 1 великий качан зеленої або червоної капусти;
– 1 чайна ложка курячого бульйону;
– сіль;
– мелений чорний перець;
– по ½ чайної ложки кожного цибулевого та часникового порошку;
– ¼ чайної ложки приправи каджун або копченої паприки.
Приготування:
- Бекон наріжте кубиками, обсмажте у великій сковороді на середньому вогні до рум'яності й перекладіть шумівкою на тарілку.
Фото Café delites
- На тій самій сковороді обсмажте нарізану кубиками цибулю, а через 8 хвилин додайте подрібнений часник.
- Капусту наріжте довільним чином, відправте на сковороду до цибулі й часнику та потушкуйте 8 хвилин, періодично помішуючи.
- Присмачте все бульйоном, цибулевим та часниковим порошком, сіллю, перцем і приправою каджун (або паприкою).
Фото Café delites
- Насамкінець поверніть до сковороди бекон, щоб він прогрівся, і подавайте страву до столу.
Смачного!