Рецепт тушкованої капусти з беконом: пальчики оближете

12 лютого 2022, 19:35
Читать новость на русском

Джерело:

Café delites

Апетитну капусту з беконом ви приготуєте за лічені хвилини. Страва складе чудову "компанію" картоплі, гречці або рису. Утім, смакуватиме вона й сама по собі.

Як подати тушковану капусту з беконом – на гарнір чи як окрему страву? Вирішувати вам! 

Читайте також Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора

Рецепт тушкованої капусти

  • Час: 25 хвилин
  • Порції: 6


Фото Café delites

Інгредієнти:
 – 6 смужок бекону;
 – 1 цибулина;
 – 2 зубчики часнику;
 – 1 великий качан зеленої або червоної капусти;
 – 1 чайна ложка курячого бульйону;
 – сіль;
 – мелений чорний перець;
 – по ½ чайної ложки кожного цибулевого та часникового порошку;
 – ¼ чайної ложки приправи каджун або копченої паприки.

Приготування:

  1. Бекон наріжте кубиками, обсмажте у великій сковороді на середньому вогні до рум'яності й перекладіть шумівкою на тарілку. 


Фото Café delites

  1. На тій самій сковороді обсмажте нарізану кубиками цибулю, а через 8 хвилин додайте подрібнений часник.
  1. Капусту наріжте довільним чином, відправте на сковороду до цибулі й часнику та потушкуйте 8 хвилин, періодично помішуючи.
  1. Присмачте все бульйоном, цибулевим та часниковим порошком, сіллю, перцем і приправою каджун (або паприкою).


Фото Café delites

  1. Насамкінець поверніть до сковороди бекон, щоб він прогрівся, і подавайте страву до столу.

Смачного!