Круасани з готового тіста філо – це мінімум часу та зусиль. Ми навчимо вас як робити їх нашвидкуруч та смакувати до сніданку чи на перекус.

Читайте також Весь секрет – у фрикадельках: готуємо суп із курятиною за оригінальними рецептами

Воно хрумке, тоненьке і підходить для будь-якої випічки. З ним дуже легко працювати, потрібно лиш запам’ятати декілька правил.

Важливо пам'ятати:

  • З тістом потрібно працювати швидко, бо воно дуже сохне.
  • Якщо робите один виріб, а тісто лежить на столі, то накрийте його вологим рушником
  • Начинка має бути досить сухою, тому, що тісто тоненьке і просто не витримає сильної вологи.

Рецепт круасанів з тіста філо

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 6 штук

Приготування:

  • Для начинки нарізаємо шинку і змішуємо з крем-сиром. З одного листа вийде один круасан.
  • Лист тіста розкладаємо на поверхні, змащуємо розтопленим вершковим маслом і згортаємо наче гармошкою. Далі складаємо кінці один до одного і викладаємо начинку на ширший край. Позаяк це буде дві кінцівки листа тіста, то покладіть їх трішки один на одну, щоб не було щілин.
  • Згортаємо наш круасан. І так шість разів.
  • Змащуємо кожен розтопленим вершковим маслом, посипаємо маком чи насінням і запікаємо при 180 градусах до рум'яності 15 – 20 хвилин.

Смачного!