Обов'язково приготуйте чахохбілі на обід чи вечерю. Ця страва неодмінно стане вашою улюбленою!

Читайте також Формула здорового харчування: трохи м'яса, удосталь злаків і багато овочів

Чахохбілі чудово підходить і для святкового столу, і на щодень. Його можна подавати як самостійну страву, але зі свіжим овочевим салатом буде ще смачніше.

Справжнє грузинське чахохбілі

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 6


Грузинське чахохбілі / Фото santa maria world

Приготування:

  1. Ретельно помийте курячу тушку, розділіть її на частини: крила, гомілки, стегна, спинку. Наріжте її рівними частинами та викладіть в розігріту сковорідку або спеціальний казанок.
  1. Обсмажте курочку на олії до золотистого кольору з обох сторін.
  1. Змішайте спеції та змастіть м'ясо.


Грузинське чахохбілі / Фото Armen Cook

  1. Вийміть м'ясо зі сковорідки, жир не виливайте. Влийте теплої води та перемішайте.
  1. Дрібно наріжте цибулю та обсмажте на сковорідці з курячим жиром.


Грузинське чахохбілі / Фото Armen Cook

  1. Знову поверніть м'ясо до сковорідки та перемішайте.
  1. З'єднайте томатну пасту та пюре, перемішайте та вилийте на курятину.


Грузинське чахохбілі / Фото Armen Cook

  1. Дрібно наріжте часник, додайте до страви та перемішайте.
  1. Наріжте зелень дрібно, додайте до курятини та перемішайте. Перець чилі наріжте та додайте до страви.


Грузинське чахохбілі / Фото Armen Cook

  1. Накрийте страву кришкою та тушкуйте 40 хвилин. Не забувайте помішувати чахохбілі.


Грузинське чахохбілі / Фото Armen Cook

  1. Подавайте страву до столу гарячою. Смачного!

Рецепт чахохбілі – відео: