Обов'язково приготуйте чахохбілі на обід чи вечерю. Ця страва неодмінно стане вашою улюбленою!

Читайте також Формула здорового харчування: трохи м'яса, удосталь злаків і багато овочів

Чахохбілі чудово підходить і для святкового столу, і на щодень. Його можна подавати як самостійну страву, але зі свіжим овочевим салатом буде ще смачніше.

Справжнє грузинське чахохбілі

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 6

чахохбілі
Грузинське чахохбілі / Фото santa maria world

Приготування:

  1. Ретельно помийте курячу тушку, розділіть її на частини: крила, гомілки, стегна, спинку. Наріжте її рівними частинами та викладіть в розігріту сковорідку або спеціальний казанок.
  1. Обсмажте курочку на олії до золотистого кольору з обох сторін.
  1. Змішайте спеції та змастіть м'ясо.

курка
Грузинське чахохбілі / Фото Armen Cook

  1. Вийміть м'ясо зі сковорідки, жир не виливайте. Влийте теплої води та перемішайте.
  1. Дрібно наріжте цибулю та обсмажте на сковорідці з курячим жиром.

цибуля
Грузинське чахохбілі / Фото Armen Cook

  1. Знову поверніть м'ясо до сковорідки та перемішайте.
  1. З'єднайте томатну пасту та пюре, перемішайте та вилийте на курятину.

чахохбілі
Грузинське чахохбілі / Фото Armen Cook

  1. Дрібно наріжте часник, додайте до страви та перемішайте.
  1. Наріжте зелень дрібно, додайте до курятини та перемішайте. Перець чилі наріжте та додайте до страви.

чахохбілі
Грузинське чахохбілі / Фото Armen Cook

  1. Накрийте страву кришкою та тушкуйте 40 хвилин. Не забувайте помішувати чахохбілі.

чахохбілі
Грузинське чахохбілі / Фото Armen Cook

  1. Подавайте страву до столу гарячою. Смачного!

Рецепт чахохбілі – відео: