Ідеальне поєднання: швидкий салат з креветками, ківі та бринзою

7 березня 2024, 23:57
Читать новость на русском

Джерело:

Cookpad

Швидкі салати – це справжній порятунок у сучасному ритмі життя. Тим паче коли можна поєднати улюблені інгредієнти!

Рецепт цього салату народився зненацька, як і всі геніальні ідеї. Улюблені інгредієнти, трішки приємного клопоту – і на столі вже стоїть апетитний та ситний салат.

Цікаво "Водний Світ" дарує відчуття свята: що особливого приготувати з морепродуктами

Рецепт салату з креветками, ківі та бринзою

Час: 15 хвилин

Порцій: 3

Інгредієнти:

– пекінська капуста – 6 листків;
– помідор – 1;
– ківі – 2;
– коктейльні креветки – 150 грамів;
– бринза – 120 грамів;
– часник – 2 зубчики;
– трішки зеленого шпинату та соєвого соусу;

заправка:
– йогурт – 3 столові ложки;
– соєвий соус – 2 столові ложки;
– гірчиця – 0,5 чайної ложки;
– перець та сухий часник до смаку.


Друзі вирішили зробити сюрприз і прийшли у гості без попередження? Будьте готові до будь-якої несподіванки разом із ТМ "Водний Світ". Морепродукти бренду не тільки смачні, а й корисні, адже містять вітаміни, мінерали, Омега-3 та рибний білок. Вони обов’язково припадуть до душі навіть затятим гурманам.

Приготування:

  1. Овочі миємо та сушимо. Нарізаємо капусту, шпинат рвемо руками.
  2. Помідор та ківі нарізаємо на крупні шматочки.
  3. Розморожені креветки смажимо кілька хвилин на олії з часником, соєвий соус додаємо до смаку. Остуджуємо та змішуємо з попередніми інгредієнтами.
  4. Кришимо бринзу у салат.
  5. Для приготування заправки з'єднуємо всі інгредієнти та добре перемішуємо.
  6. Заправляємо салат та подаємо до столу.

Смачного!

Теж стане у пригоді: рецепт елементарного салату з пекінської капусти.