Він ідеально підходить як для повсякденного обіду, так і для святкового столу. Креветки додають салату особливий смак. У поєднанні з хрустким салатом, соковитими помідорами, пікантними сухариками і ніжною заправкою вони створюють просто незабутню гармонію.

Цікаво Вишукані страви зі "Сніжним крабом": 5 небанальних рецептів на свята і кожен ден

Салат з креветками на Великдень

  • Час: 20
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Промийте та обсушіть листя салату, порвіть їх на шматочки та викладіть у велику миску.
  2. Смажте креветки на середньому вогні в оливковій олії до рожевого кольору, посоліть та поперчіть до смаку. Якщо у вас сирі креветки, смажте близько двох-трьох хвилин з кожного боку. Якщо креветки вже варені, достатньо однієї-двох хвилин, щоб вони прогрілися та набули аромату.
  3. Помідори черрі розріжте навпіл або на чвертинки та додайте до салату.
  4. Додайте сухарики та тертий пармезан до миски з салатом.
  5. Для заправки змішайте майонез, сметану або йогурт, подрібнений часник, лимонний сік, тертий пармезан та подрібнені анчоуси до однорідної консистенції. Спробуйте на смак і при необхідності додайте сіль та перець.
  6. Заправте салат безпосередньо перед подачею, щоб сухарики залишились хрусткими.
  7. Розкладіть салат по тарілках та зверху розмістіть смажені креветки.