Салат із кальмарами та авокадо: трохи моря та літа серед зими
11 січня 2022,
11:51
Читать новость на русском
Джерело:
ютуб Лізи ГлінськоїМоже, досить уже страв із майонезом? Маємо для вас цікавий салат із морепродуктами та авокадо. Його легко готувати й дуже смачно їсти!
Приготуйте його до святкового столу (адже вервиця зимових свят ще не скінчилася). Ваші гості будуть вражені досконалим поєднанням інгредієнтів.
Читайте також Коли смачно всім: 3 легкі рецепти ситних сніданків для себе та рідних
Салат із кальмарами та авокадо
- Час: 30 хвилин
- Порції: 2 – 4
Салат з кальмарами / Фото Лізи Глінської
– 300 грамів кальмарів (2 тубуси);
– 1 авокадо;
– 10 перепелиних яєць;
– 2 свіжих огірки;
– обсмажений кунжут;
– кінза.
Для соусу:
– 10 грамів соусу "Солодкий чилі";
– 20 мілілітрів соєвого соусу;
– 20 мілілітрів оливкової олії;
– дрібка солі.
Приготування:
- Розріжте тубуси кальмара, почистіть від шкірки й наріжте на прямокутники.
Скріншот з відео
- Гострим ножем зробіть надрізи 1 – 2 міліметри.
Скріншот з відео
- Відправте кальмари в підсолену киплячу воду та дістаньте з неї, як тільки вода знову закипить. Важливо не переварити їх.
- Для соусу змішайте олію, соєвий соус, солодкий чилі соус та сіль. Ретельно перемішайте інгредієнти.
- Перепелині яйця відваріть до готовності та почистіть від шкарлупи.
- Наріжте огірки, авокадо та яйця довільними шматочками.
- До соусу додайте кальмари та перемішайте. Далі з'єднайте всі інгредієнти для салату з соусом та перемішайте.
- Наріжте кінзу та перемішайте з салатом. Посипте все кунжутом та подавайте до столу.
Смачного!
Відеорецепт приготування салату з морепродуктами: