Весняний салат з полуницею, молодим сиром та шпинатом за рецептом Євгена Грибеника
6 травня 2021,
12:14
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Євгена ГрибеникаПереможець 2 сезону кулінарного проєкту "Мастер Шеф. Професіонали" Євген Грибеник поділився із читачами рецептом смачного та свіжого салату з полуницею.
Євген Грибеник запам'ятався неабиякою кулінарною майстерністю, стриманістю та мудрістю. Під час проєкту його колеги з повагою називали його "дядя Женя", адже він завжди був для них не тільки порадником, а й добрим другом.
Рецепт свіжого та легкого салату з полуницею підійде як для святкового, так і для буденного столу.
Паски та ковбаса — це, звичайно, дуже добре і смачно, та пригадаймо, що незабаром літо, до того ж організму треба відпочити від марафону застіль. Пропоную приготувати легкий салат разом зі мною, – прокоментував Євген Грибеник.
Рецепт салату з полуницею
Інгредієнти:– 50 г полуниці;
– 30 г свіжого шпинату;
– молодий сир на ваш смак (страчатела, адигейський або італійський прімо сале);
– насіння гарбуза;
– насіння соняшника;
– насіння льону;
– редиска;
– перець.
Для соусу:
– соус наршараб;
– бальзамічний оцет.
- Приправте сир перцем на ваш смак.
- Редиску наріжте тоненькими кільцями, а полуницю розріжте навпіл.
- Викладіть на тарілку свіже листя шпинату, можна також додати трішки руколи.
- Заправте салат соусом та викладіть решту інгредієнтів.
- Посипте салат насінням та подавайте до столу. Смачного!