Шаурма – доступна та смачна страва, яку часто можна перехопити на стрітфуд фестивалях, або приготувати вдома за лічені хвилини.

Читайте також Гастровихідні вдома: готуємо швидкі страви з курятини

Начинками для шаурми можуть бути будь-які інгредієнти: курка, свинина, яловичина, мікс м'яса, або й зовсім без нього. Яку шаурму приготувати – вирішувати вам, але з куркою таки смачніше!

Рецепт домашньої шаурми з куркою

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Приготування:

  • Наріжте куряче м'ясо шматочками та обсмажте до готовності на розігрітій сковорідці з олією.
  • Додайте до м'яса нарізаний кубиками перець та обсмажуйте ще 1 хвилину.
  • Змастіть лаваш соусом з йогурту та кетчупу, додайте листя петрушки та кінзи, курку, шматочки помідорів та загорніть все у рулет.
  • Підсмажте шаурму на сухій сковорідці з обох боків та подавайте до столу.

Смачного!