Шаурма від Ярославського: готуємо з куркою та без майонезу
30 вересня 2022,
15:21
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Володимира ЯрославськогоЩоб швидко, ситно перекусити й без шкоди для фігури зупиніть свій вибір на домашній шаурмі. Вона соковита, м'ясо ніжне, а соус стане головним відкриттям.
Шаурма – доступна та смачна страва, яку часто можна перехопити на стрітфуд фестивалях, або приготувати вдома за лічені хвилини.
Читайте також Гастровихідні вдома: готуємо швидкі страви з курятини
Начинками для шаурми можуть бути будь-які інгредієнти: курка, свинина, яловичина, мікс м'яса, або й зовсім без нього. Яку шаурму приготувати – вирішувати вам, але з куркою таки смачніше!
Рецепт домашньої шаурми з куркою
- Час: 30 хвилин
- Порції: 2
– 1 упаковка вірменського лаваша;
– 300 грамів курятини;
– олія;
– 60 грамів солодкого перцю;
– 50 грамів кетчупу;
– 100 грамів соусу з грецького йогурту, часнику, солі з приправами,
– січеної зелені кінзи та петрушки;
– 120 грамів томатів;
– 40 грамів зелені петрушки та кінзи.
Приготування:
- Наріжте куряче м'ясо шматочками та обсмажте до готовності на розігрітій сковорідці з олією.
- Додайте до м'яса нарізаний кубиками перець та обсмажуйте ще 1 хвилину.
- Змастіть лаваш соусом з йогурту та кетчупу, додайте листя петрушки та кінзи, курку, шматочки помідорів та загорніть все у рулет.
- Підсмажте шаурму на сухій сковорідці з обох боків та подавайте до столу.
Смачного!