Що Кейт Хадсон готує своїм дітям: зірковий рецепт пасти із соусом песто
Джерело:
womenshealthЦей рецепт знаменита американська актриса Кейт Хадсон вважає ідеальним. Паста з пряним зеленим соусом дає багато енергії, і малеча її просто обожнює!
Кейт цінує різноманітність як у тренуваннях, так і в меню. Але домашня паста з песто для голлівудської зірки – поза конкуренцією.
Читайте Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора
Своїм трьом дітям вона готує пасту з цільнозернового борошна та песто за сімейним рецептом.
Я італійка, тож від будь-яких макаронів моя ДНК просто танцює,
– жартує Кейт.
І додає: вона величезна прихильниця вітамінного песто – соусу з кедрових горіхів, оливкової олії, часнику, базиліка та різних спецій.
Рецепт пасти з песто від Кейт Хадсон
Час: 2 години
Порцій: 4
Інгредієнти:
- 350 грамів борошна;
- 3 великих яйця;
- 2 зубчики часнику;
- пучок базиліку;
- 100 грамів тертого пармезану;
- овочевий бульйон;
- кедрові горішки;
- оливкова олія;
- сіль – на ваш смак.
Приготування:
- У мисці середнього розміру змішайте виделкою борошно та сіль.
- У центрі зробіть отвір і вилийте в нього яйця. За допомогою виделки акуратно збийте яйця і поступово додайте борошно, поки не утвориться міцне тісто.
- Покладіть тісто на робочу поверхню й вимісіть до однорідності (4 – 5 хвилин). Тісто не має бути липким.
- Загорніть тісто у фольгу і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.
- Тим часом подрібніть часник блендером або кухонним комбайном.
- Додайте базилік, сир, бульйон, горіхи, олію і дрібку солі і перемішайте на високій швидкості до однорідності (приблизно 30 секунд).
- Дістаньте тісто і розділіть його на 4 рівні частини. Зробіть 1 порцію і накрийте тісто, що залишилося, щоб воно не висохло. Тісто треба розкатати якомога тонше, при необхідності присипаючи трохи борошна, щоб не прилипало.
- За допомогою різака для піци наріжте тісто на смужки завширки 1 – 2 сантиметри, а потім розріжте його навпіл.
- Закип’ятіть воду у великій каструлі.
- Покладіть макарони в каструлю повільно, щоб вони не злипалися, і обережно перемішайте, щоб вони розділилися.
- Готуйте пасту аль-денте приблизно 5 хвилин. Злийте макарони і покладіть їх назад у каструлю.
- Додайте песто й знову перемішайте.
Смачного!