Кейт цінує різноманітність як у тренуваннях, так і в меню. Але домашня паста з песто для голлівудської зірки – поза конкуренцією.

Читайте Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора

Своїм трьом дітям вона готує пасту з цільнозернового борошна та песто за сімейним рецептом.

Я італійка, тож від будь-яких макаронів моя ДНК просто танцює,
– жартує Кейт.

І додає: вона величезна прихильниця вітамінного песто – соусу з кедрових горіхів, оливкової олії, часнику, базиліка та різних спецій.

Рецепт пасти з песто від Кейт Хадсон

Час: 2 години
Порцій: 4

Апетитна страва / Фото unsplash

Інгредієнти:

  • 350 грамів борошна;
  • 3 великих яйця;
  • 2 зубчики часнику;
  • пучок базиліку;
  • 100 грамів тертого пармезану;
  • овочевий бульйон;
  • кедрові горішки;
  • оливкова олія;
  • сіль – на ваш смак.

Приготування:

  1. У мисці середнього розміру змішайте виделкою борошно та сіль.
  2. У центрі зробіть отвір і вилийте в нього яйця. За допомогою виделки акуратно збийте яйця і поступово додайте борошно, поки не утвориться міцне тісто.
  3. Покладіть тісто на робочу поверхню й вимісіть до однорідності (4 – 5 хвилин). Тісто не має бути липким.
  4. Загорніть тісто у фольгу і залиште на 30 хвилин при кімнатній температурі.
  5. Тим часом подрібніть часник блендером або кухонним комбайном.
  6. Додайте базилік, сир, бульйон, горіхи, олію і дрібку солі і перемішайте на високій швидкості до однорідності (приблизно 30 секунд).
  7. Дістаньте тісто і розділіть його на 4 рівні частини. Зробіть 1 порцію і накрийте тісто, що залишилося, щоб воно не висохло. Тісто треба розкатати якомога тонше, при необхідності присипаючи трохи борошна, щоб не прилипало.
  8. За допомогою різака для піци наріжте тісто на смужки завширки 1 – 2 сантиметри, а потім розріжте його навпіл.
  9. Закип’ятіть воду у великій каструлі.
  10. Покладіть макарони в каструлю повільно, щоб вони не злипалися, і обережно перемішайте, щоб вони розділилися.
  11. Готуйте пасту аль-денте приблизно 5 хвилин. Злийте макарони і покладіть їх назад у каструлю.
  12. Додайте песто й знову перемішайте.

Смачного!