Ймовірно, саме тому курятину обожнюють як професійні спортсмени, так і справжні поціновувачі смачної їжі, інформує 24 Канал. Однак для того, аби нею поласувати, зовсім необов'язково витрачати час на приготування, адже є просте і смачне рішення – сушені курячі слайси.

Читайте також Крученики з грибами у вершковому соусі – страва, яку точно захочеться приготувати на свята

Сушені курячі слайси – ідеальний вибір

Щоб смачно перекусити або ж значно скоротити час приготування багатьох страв, рекомендуємо звернути увагу на хрумкі сушені слайси РябChick. Вони мають у складі аж до 81% білка, не смажені, легко жуються та не бруднять руки.

У кожній упаковці РябChick – лише якісне куряче філе від ТМ "Наша Ряба", яке сушиться за температури до 80 градусів, та дрібка спецій. Найголовніше, що там немає консервантів та Е-добавок, тож можете бути певними, що від цього прийому їжі ви отримаєте максимум ситості та користі.

РябChick рятує, коли потрібне підкріплення – на роботі, в дорозі, або після тренування.

Ще одна суттєва перевага РябChick – термін придатності, який становить аж 7 місяців. Ба більше, ці сушені курячі слайси не потребують зберігання в холоді, тож їх можна залишати про запас, що особливо актуально взимку, коли є реальна загроза блекаутів.

Лінійка представлена 5 смаками – соєвий соус, чилі, перець та паприка, сир Гауда, мед та гірчиця. Знайдіть свій улюблений РябChick на полицях магазинів й нумо готувати максимально смачні та корисні страви.

Смачно і не банально: добірка оригінальних страв з курячими слайсами РябChick
У кожній упаковці РябChick – лише якісне куряче філе / Фото РябChick

А що можна приготувати з сушеними слайсами РябChick – розповідаємо у покрокових рецептах.

Соковита піца на пательні

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Смачно і не банально: добірка оригінальних страв з курячими слайсами РябChick
Приготуйте смачну піцу на пательні / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Всипте в миску 220 грамів борошна, 1 чайну ложку розпушувача, влийте 3 столові ложки оливкової олії та 6 – 8 столових ложок води. Замісіть еластичне та пружне тісто. Далі зробіть з нього кулю, загорніть у харчову плівку та покладіть в холодильник відпочивати на 20 хвилин.
  2. Тим часом зробіть соус. До 200 грамів томатів пелаті додайте 2 подрібнені зубчики часнику та 2 дрібки сухого орегано. Перебийте інгредієнти блендером до однорідної консистенції.
  3. Помийте 100 грамів печериць та викладіть їх на паперовий рушник, аби увібралася зайва волога. Потім поріжте гриби слайсами. Також наріжте 50 грамів оливок і половинку ріпчастої цибулі кільцями, а 2 томати – на півкільця. Натріть 150 грамів моцарели на великій тертці.
  4. Робочу поверхню посипте борошном, дістаньте тісто з холодильника та розділіть його навпіл. Розкачайте 2 пласти діаметром орієнтовно 22 сантиметри.
  5. Розігрійте пательню, змастіть її оливковою олією за допомогою кулінарного пензлика і викладіть тісто. Обсмажуйте його з одного боку протягом 4 – 5 хвилин на середньому вогні.  
  6. Зніміть пательню з вогню і добре змастіть основу для піци томатним соусом.  Потім рівномірно викладіть порізані інгредієнти начинки, слайси з курячого філе РябChick та посипте тертою моцарелою.
  7. Поверніть пательню на середній вогонь, закрийте кришкою та смажте на повільному вогні ще 4 – 5 хвилин, поки сир не розплавиться. Однак слідкуйте, аби низ тіста не підгорів. Перекладіть гарячу піцу на тарілку та одразу подавайте до столу.

Класичний французький омлет з куркою

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 1

Смачно і не банально: добірка оригінальних страв з курячими слайсами РябChick
Омлет з куркою / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. У глибоку миску розбийте 3 яйця та збийте їх виделкою до однорідності.
  2. На пательні з антипригарним покриттям розтопіть 20 грамів вершкового масла. Протягом 5 хвилин обсмажте нарізані кубиком перець та томат на середньому вогні.
  3. Додайте упаковку РябChick та яєчну суміш на пательню. Почекайте приблизно 5 секунд, аби яйця трохи схопилися. Вогонь має бути вже трохи меншим за середній.
  4. Злегка струсніть пательню вперед-назад. За допомогою виделки обережно попідгортайте яєчню до центру, аби все швидше загусло. В результаті омлет повинен бути підсмаженим знизу і злегка рідкуватим.
  5. Посоліть, поперчіть до смаку та за допомогою лопатки згорніть омлет навпіл. Подавайте з міксом салатів та натертим сиром.

Грецький гірос з куркою

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 4

Смачно і не банально: добірка оригінальних страв з курячими слайсами РябChick
Гірос – традиційна грецька страва / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Наріжте 4 солоні огірки соломкою. Цибулину ж почистьте та наріжте напівкільцями. Так само подрібніть помідор. Очистьте 2 зубчики часнику та дрібно їх посічіть.
  2. 500 грамів картоплі очистіть, наріжте соломкою та просушіть паперовим рушником. Розігрійте на пательні 40 мілілітрів оливкової олії та обсмажте на ній картоплю до золотавої скоринки. Посоліть третиною чайної ложки солі.
  3. У 300 мілілітрів йогурту додайте по третині чайної ложки базиліку та тим'яну, а також подрібнений часник. Перемішайте.
  4. Складіть гірос – промажте піту соусом, викладіть томати, цибулю, слайси з курячого філе РябChick та картоплю. Додайте зверху трохи соусу.
  5. Відірвіть приблизно 20 сантиметрів фольги та згорніть її навпіл. Піту трішки підігніть знизу, щоб начинка не випадала, після чого скрутіть конвертом. Викладіть її в центр фольги, щоб вона покривала піту до половини, та зафіксуйте гірос фольгою. Зробіть те ж саме з рештою піт.
  6. Їжте гірос відразу, поки картопля ще гаряча.

Салат Цезар з куркою – покроковий рецепт

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2

Смачно і не банально: добірка оригінальних страв з курячими слайсами РябChick
Цезар – страва до свят і на щодень / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Зріжте скоринку зі шматочків білого хліба та наріжте їх великими кубиками. Викладіть на застелене пергаментом деко та поставте запікатися на 10 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
  2. Готові сухарики дістаньте з духовки та дайте їм охолонути до кімнатної температури.
  3. Щоб зробити соус, подрібніть ножем 8 анчоусів, викладіть у миску та додайте 2 столові ложки натертого пармезану, 1 столову ложку вустерського соусу та 1 чайну ложку американської гірчиці. Вичавіть 2 зубчики часнику та додайте яєчний жовток. Тонкою цівкою влийте 30 мілілітрів оливкової олії, перемішуючи віничком до однорідності.
  4. У салатник або тарілку викладіть 150 грамів листя салату, додайте 2 пачки РябChick зі смаком соєвого соусу та сухарики, які вже остигли. Помийте 80 грамів томатів чері, розріжте їх навпіл і також додайте до салату.
  5. Заправте салат соусом, добре перемішайте та посипте тертим пармезаном.

Смачного!