Ймовірно, саме тому курятину обожнюють як професійні спортсмени, так і справжні поціновувачі смачної їжі, інформує 24 Канал. Однак для того, аби нею поласувати, зовсім необов'язково витрачати час на приготування, адже є просте і смачне рішення – сушені курячі слайси.
Читайте також Крученики з грибами у вершковому соусі – страва, яку точно захочеться приготувати на свята
Сушені курячі слайси – ідеальний вибір
Щоб смачно перекусити або ж значно скоротити час приготування багатьох страв, рекомендуємо звернути увагу на хрумкі сушені слайси РябChick. Вони мають у складі аж до 81% білка, не смажені, легко жуються та не бруднять руки.
У кожній упаковці РябChick – лише якісне куряче філе від ТМ "Наша Ряба", яке сушиться за температури до 80 градусів, та дрібка спецій. Найголовніше, що там немає консервантів та Е-добавок, тож можете бути певними, що від цього прийому їжі ви отримаєте максимум ситості та користі.
РябChick рятує, коли потрібне підкріплення – на роботі, в дорозі, або після тренування.
Ще одна суттєва перевага РябChick – термін придатності, який становить аж 7 місяців. Ба більше, ці сушені курячі слайси не потребують зберігання в холоді, тож їх можна залишати про запас, що особливо актуально взимку, коли є реальна загроза блекаутів.
Лінійка представлена 5 смаками – соєвий соус, чилі, перець та паприка, сир Гауда, мед та гірчиця. Знайдіть свій улюблений РябChick на полицях магазинів й нумо готувати максимально смачні та корисні страви.
У кожній упаковці РябChick – лише якісне куряче філе / Фото РябChick
А що можна приготувати з сушеними слайсами РябChick – розповідаємо у покрокових рецептах.
Соковита піца на пательні
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Приготуйте смачну піцу на пательні / Фото Shutterstock
Приготування:
- Всипте в миску 220 грамів борошна, 1 чайну ложку розпушувача, влийте 3 столові ложки оливкової олії та 6 – 8 столових ложок води. Замісіть еластичне та пружне тісто. Далі зробіть з нього кулю, загорніть у харчову плівку та покладіть в холодильник відпочивати на 20 хвилин.
- Тим часом зробіть соус. До 200 грамів томатів пелаті додайте 2 подрібнені зубчики часнику та 2 дрібки сухого орегано. Перебийте інгредієнти блендером до однорідної консистенції.
- Помийте 100 грамів печериць та викладіть їх на паперовий рушник, аби увібралася зайва волога. Потім поріжте гриби слайсами. Також наріжте 50 грамів оливок і половинку ріпчастої цибулі кільцями, а 2 томати – на півкільця. Натріть 150 грамів моцарели на великій тертці.
- Робочу поверхню посипте борошном, дістаньте тісто з холодильника та розділіть його навпіл. Розкачайте 2 пласти діаметром орієнтовно 22 сантиметри.
- Розігрійте пательню, змастіть її оливковою олією за допомогою кулінарного пензлика і викладіть тісто. Обсмажуйте його з одного боку протягом 4 – 5 хвилин на середньому вогні.
- Зніміть пательню з вогню і добре змастіть основу для піци томатним соусом. Потім рівномірно викладіть порізані інгредієнти начинки, слайси з курячого філе РябChick та посипте тертою моцарелою.
- Поверніть пательню на середній вогонь, закрийте кришкою та смажте на повільному вогні ще 4 – 5 хвилин, поки сир не розплавиться. Однак слідкуйте, аби низ тіста не підгорів. Перекладіть гарячу піцу на тарілку та одразу подавайте до столу.
Класичний французький омлет з куркою
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 1
Омлет з куркою / Фото Shutterstock
Приготування:
- У глибоку миску розбийте 3 яйця та збийте їх виделкою до однорідності.
- На пательні з антипригарним покриттям розтопіть 20 грамів вершкового масла. Протягом 5 хвилин обсмажте нарізані кубиком перець та томат на середньому вогні.
- Додайте упаковку РябChick та яєчну суміш на пательню. Почекайте приблизно 5 секунд, аби яйця трохи схопилися. Вогонь має бути вже трохи меншим за середній.
- Злегка струсніть пательню вперед-назад. За допомогою виделки обережно попідгортайте яєчню до центру, аби все швидше загусло. В результаті омлет повинен бути підсмаженим знизу і злегка рідкуватим.
- Посоліть, поперчіть до смаку та за допомогою лопатки згорніть омлет навпіл. Подавайте з міксом салатів та натертим сиром.
Грецький гірос з куркою
- Час: 25 хвилин
- Порцій: 4
Гірос – традиційна грецька страва / Фото Shutterstock
Приготування:
- Наріжте 4 солоні огірки соломкою. Цибулину ж почистьте та наріжте напівкільцями. Так само подрібніть помідор. Очистьте 2 зубчики часнику та дрібно їх посічіть.
- 500 грамів картоплі очистіть, наріжте соломкою та просушіть паперовим рушником. Розігрійте на пательні 40 мілілітрів оливкової олії та обсмажте на ній картоплю до золотавої скоринки. Посоліть третиною чайної ложки солі.
- У 300 мілілітрів йогурту додайте по третині чайної ложки базиліку та тим'яну, а також подрібнений часник. Перемішайте.
- Складіть гірос – промажте піту соусом, викладіть томати, цибулю, слайси з курячого філе РябChick та картоплю. Додайте зверху трохи соусу.
- Відірвіть приблизно 20 сантиметрів фольги та згорніть її навпіл. Піту трішки підігніть знизу, щоб начинка не випадала, після чого скрутіть конвертом. Викладіть її в центр фольги, щоб вона покривала піту до половини, та зафіксуйте гірос фольгою. Зробіть те ж саме з рештою піт.
- Їжте гірос відразу, поки картопля ще гаряча.
Салат Цезар з куркою – покроковий рецепт
- Час: 15 хвилин
- Порцій: 2
Цезар – страва до свят і на щодень / Фото Shutterstock
Приготування:
- Зріжте скоринку зі шматочків білого хліба та наріжте їх великими кубиками. Викладіть на застелене пергаментом деко та поставте запікатися на 10 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
- Готові сухарики дістаньте з духовки та дайте їм охолонути до кімнатної температури.
- Щоб зробити соус, подрібніть ножем 8 анчоусів, викладіть у миску та додайте 2 столові ложки натертого пармезану, 1 столову ложку вустерського соусу та 1 чайну ложку американської гірчиці. Вичавіть 2 зубчики часнику та додайте яєчний жовток. Тонкою цівкою влийте 30 мілілітрів оливкової олії, перемішуючи віничком до однорідності.
- У салатник або тарілку викладіть 150 грамів листя салату, додайте 2 пачки РябChick зі смаком соєвого соусу та сухарики, які вже остигли. Помийте 80 грамів томатів чері, розріжте їх навпіл і також додайте до салату.
- Заправте салат соусом, добре перемішайте та посипте тертим пармезаном.
Смачного!