Справжня гастромандрівка: ідеї смачних страв із нагетсами

29 листопада 2023, 11:00
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Сумуєте за гастрономічними мандрівками? Тоді рецепти страв на основі нагетсів, які перенесуть вас у будь-який куточок світу за лічені хвилини, точно для вас!

Готувати ці страви вкрай легко, а завдяки ніжному філе курчати та хрусткій скоринці їхня смакова палітра здивує навіть найпримхливіших гурманів. Тож, які інгредієнти поєднати з нагетсами, щоб розширити смакові горизонти, розповідає 24 Канал.

До теми Яскраві акценти для улюбленого смаку: готуємо соуси до нагетсів та стріпсів "Легко!"

Вирушити в подорож, не виходячи із кухні? "Легко"!

Щоб вирушити у смачну мандрівку сходом, завітати у Мексику чи поласувати улюбленими стравами в Бельгії, не потрібно купувати квитки, складати маршрут та вирушати у дорогу. Сьогодні для цього достатньо ввімкнути фантазію та подбати, щоб у морозильній камері завжди чекали нагетси "Легко".


Заморожені нагетси "Легко" / Фото "Легко"

Цей універсальний продукт незамінний для сімейних обідів та вечірок із друзями. І головне – нагетси вже готові до експериментів. Вам залишається лише розігріти їх протягом 5 хвилин на сковороді або у духовці. Та, давши страві вистигнути, насолоджуватися улюбленими смаками з усього світу в себе вдома.

Азійська паста з нагетсами

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Азійська паста з нагетсами / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
упаковка нагетсів ТМ "Легко!";
– 200 грамів локшини;
– 150 грамів свіжих лисичок;
– 1 велика цибуля;
– 3 зубчики часнику;
– 2 столові ложки соєвого соусу;
– 1 столова ложка олії для смаження;
– 1 чайна ложка тертого імбиру;
– сіль і перець до смаку;
– свіжий кріп або петрушка для прикраси.

Приготування:

  1. Розігрійте пательню та влийте на неї олію. Викладіть нагетси та обсмажте з кожного боку до золотистої скоринки (упродовж 5 хвилин).
  2. На розігрітій сковороді обсмажте лисички до золотистого кольору.
  3. Зваріть локшину згідно з інструкцією на упаковці, промийте її холодною водою і дайте стекти.
  4. У мисці змішайте соєвий соус, тертий імбир, сіль і перець до смаку.
  5. Розігрійте олію в великій сковороді або воку, додайте цибулю і часник. Смажте їх до м'якості.
  6. Наріжте нагетси на невеличкі шматочки. З'єднайте їх з лисичками, локшиною та підготовлений соус.
  7. Готуйте ще 2 – 3 хвилини, поки все добре прогріється.
  8. Подавайте азійську пасту гарячою, прикрасьте свіжим кропом або петрушкою.

Мексиканський тако з нагетсами та авокадо

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Мексиканський тако з нагетсами та авокадо / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– упаковка нагетсів ТМ "Легко!";
– 8 тако;
– 1 авокадо;
– пучок листя салату;
– 100 грамів грецького йогурту;
– 1 лайм;
– сіль і перець до смаку.

Приготування:

  1. Розігрійте пательню та влийте на неї олію. Викладіть нагетси та обсмажте з кожного боку до золотистої скоринки (упродовж 5 хвилин).
  2. У мисці змішайте грецький йогурт, сік лайма, сіль і перець до смаку.
  3. Підігрійте тако у сухій сковороді або мікрохвильовій печі.
  4. Наріжте нагетси і авокадо, а також підготуйте листя салату.
  5. На середину кожного тако покладіть нарізані нагетси, додайте смужки авокадо і листя салату.
  6. Полийте кожен тако йогуртовим соусом.

Бельгійські вафлі з нагетсами

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4


Бельгійські вафлі з нагетсами / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– упаковка нагетсів ТМ "Легко!";
– 250 грамів борошна;
– 50 грамів цукру;
– 15 грамів порошку для випічки;
– пів чайної ложки солі;
– 400 мілілітрів молока;
– 80 мілілітрів рослинної олії;
– 2 яйця;
– кілька листків салату;
– 1 червона цибуля;
– 1 столова ложка яблучного оцту;
– сіль, цукор, чорний перець до смаку;
– 1 банка кукурудзи.

Приготування:

Основу для страви – бельгійські вафлі – можна придбати у магазині, або ж приготувати самостійно. Для цього:

  1. У великій мисці з’єднайте борошно, цукор, порошок для випічки та сіль.
  2. В іншій ємності збийте яйця, потім додайте молоко, олію. Все добре змішайте.
  3. Додайте рідкі інгредієнти до сухих і перемішайте, поки не отримаєте гладке тісто.
  4. Розігрійте вафельницю та покладіть достатню кількість тіста.
  5. Смажте вафлі до золотистого кольору.

Для начинки:

  1. Нагетси від ТМ "Легко!" обсмажте з двох сторін протягом 5 хвилин.
  2. Наріжте цибулю тонкими півкільцями та замаринуйте з цукром, сіллю, перцем та оцтом.
  3. На вафлі викладіть кукурудзу, листя салату, цибулю та апетитні нагетси.
  4. Подавайте страву гарячою.

Смачного!

Експериментувати "Легко"

Звісно, це лише кілька ідей, які допоможуть порадувати смачними стравами близьких та рідних. Окрім цього, з нагетсами смакуватиме італійська піца, іспанська локшина та індійський салат з куркою і авокадо. Вибір страв величезний, а готувати їх максимально просто.

Та й сам пошук нагетсів від ТМ "Легко" не займе багато часу й зусиль. Адже продукція бренду представлена у відділі заморожених товарів у магазинах МЕТРО, Сільпо, Фора, Новус, Ашан, МегаМаркет, Таврія, Копійка, Велика Кишеня, Варус, Велмарт. Однак зверніть увагу, що обрані товари тимчасово можуть бути відсутні у певних магазинах мереж.

Щоб ознайомитися з повним асортиментом виробника, радимо перейти у каталог продукції на офіційному сайті, а також підписатися на сторінки бренду у соцмережах Facebook та Instagram.