Вони з легкістю доповнюють відпочинок у колі друзів чи родини, а також стають ідеальною закускою для кіновечора чи футбольного матчу. Саме завдяки цьому нагетси та стріпси можна назвати універсальною стравою, зазначає 24 Канал.

До теми "Легко!" на кухні, смачно на столі: готуємо швидкі страви з улюбленими нагетсами

Великою перевагою є те, що не потрібно витрачати час на приготування улюбленої страви. Адже ТМ "Легко!" вже про це подбала: в асортименті бренду є готові нагетси та стріпси. Тож залишається лише розігріти ніжні шматочки курочки з хрумкою скоринкою та насолоджуватись стравою.


Курячі нагетси з сиром достатньо просто розігріти / Фото ТМ "Легко!"

Зокрема, це можна зробити будь-яким зручним способом:

  • розігріти духовку до 200 градусів та випікати при температурі 180 градусів упродовж 5 хвилин;
  • обсмажити на пательні з двох сторін на середньому вогні протягом 5 хвилин.

Отже, нагетси та стріпси від "Легко!" – це можливість швидко отримати улюблену страву та насолоджуватись нею у колі близьких людей. А доповнити ідилію та зробити закуску ще смачнішою допоможуть домашні соуси. Кисло-солодкий, сирний, тартар – достатньо кілька хвилин, щоб додати особливого смаку.

Сирний соус

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Так апетитно / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розтопіть вершкове масло в каструлі на середньому вогні.
  2. Додайте борошно та ретельно перемішайте з маслом, аби утворилася гладка паста.
  3. Поступово доливайте у каструлю тепле молоко, не перестаючи помішувати вінчиком, щоб уникнути утворення грудочок.
  4. Продовжуйте готувати соус на повільному вогні до однорідної густої консистенції (близько 5 – 7 хвилин). Приправте сіллю та перцем до смаку.
  5. Додайте у каструлю натертий сир та продовжуйте помішувати вінчиком до того часу, поки він повністю не розтане.
  6. Подавайте соус до столу разом із курячими нагетсами чи стріпсами "Легко!".

Кисло-солодкий соус

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Неймовірний смак / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. У невеликій каструлі змішайте кетчуп, цукор, рисовий або яблучний оцет, соєвий соус та воду.
  2. Поставте каструлю на середній вогонь і доведіть її вміст до кипіння. Ретельно помішуйте, щоб цукор розчинився.
  3. У невеликій мисці розмішайте крохмаль з водою.
  4. Додайте крохмальну пасту до каструлі з іншими інгредієнтами. Продовжуйте варити на помірному вогні, помішуючи, доки соус не загусне (близько 5 – 7 хвилин).
  5. Ви також можете обсмажити тонко нарізану ріпчасту цибулю та додати її до соусу. А щоб він був ароматнішим, доповніть соус дрібно нарізаним часником.
  6. Спробуйте страву на смак і додайте сіль чи цукор, якщо це необхідно.
  7. Охолодіть соус до кімнатної температури та подавайте разом із хрумкими нагетсами чи стріпсами "Легко!".

Соус тартар

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Чудове поєднання / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Подрібніть за допомогою блендера 2 жовтки, додайте солодку гірчицю, посоліть та поперчіть до смаку.
  2. Влийте до соусу сік лимона та половину порції соняшникової олії (приблизно 60 мілілітрів).
  3. Збийте інгредієнти у блендері та поступово вливайте решту олії. Соус має бути середньої густоти.
  4. Дрібно поріжте два солоні огірки, додайте і все перемішайте. Одразу подавайте до столу із розігрітими нагетсами чи стріпсами "Легко!".

Де купити продукцію ТМ "Легко!"

Нагетси та стріпси ТМ "Легко!" можна придбати у таких мережах супермаркетів:

  • МЕТРО;
  • Сільпо;
  • Фора;
  • Новус;
  • Ашан;
  • МегаМаркет;
  • Таврія;
  • Копійка;
  • Велика Кишеня;
  • Варус;
  • Велмарт.

Зверніть увагу, що продукція ТМ "Легко" може бути відсутня у певних магазинах мереж. Каталог із повним асортиментом бренду можна знайти на сайті за посиланням. Крім того, виробник публікує актуальну інформацію про продукцію на офіційних сторінках у фейсбуці та інстаграмі.