Магія новорічного столу: який рецепт м'яса обрати для свята
8 грудня 2023,
20:20
Читать новость на русском
Джерело:
Fajne gotowanieСоковита свинина – чудовий варіант для смачної новорічної вечері. Це елегантна страва, яка ідеально підходить для урочистих випадків.
Новий Рік – це час радості, святкувань та, звісно ж, виняткової смачної їжі. І якщо ви вирішили вражати гостей та близьких особливо вдало приготованим м'ясом, то медальйони з корейки та грибів – це саме те, що вам потрібно.
Цікаво Як приготувати курку в духовці: поради, що зроблять улюблену страву ще апетитнішою
Рецепт свинини на Новий рік
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 6
– 1 кілограм свинячої корейки без кісток;
– 100 грамів борошна;
– 100 грамів панірувальних сухарів;
– 3 яйця;
– 2 цибулини;
– 400 грамів шампіньйонів;
– 100 грамів масла;
– 200 грамів олії;
– 400 грамів сиру гауда;
– спеції: сіль, перець до смаку.
Приготування:
- Свинячу корейку наріжте скибочками товщиною 2 – 3 сантиметри.
- Потовчіть молотком для м’яса, приправте сіллю та перцем.
- Обваляйте в пшеничному борошні.
- Збийте яйця в мисці.
- Вимочіть м'ясо в яйці, а потім в панірувальних сухарях.
- На сковороді розігрійте олію і обсмажте свинину.
- Гриби подрібніть.
- Цибулю очистіть і наріжте кубиками.
- На сковороді розігрійте масло, обсмажте цибулю та гриби, посоліть та поперчіть.
- На свинячу відбивну викладіть гриби і посипте тертим сиром.
- Запікайте в духовці 3 хвилини.
- Подавайте з відвареною картоплею і салатом з квашеної капусти.