4 рецепти з оселедцем ТМ "Водний Світ", від яких усі будуть в захваті

29 березня 2024, 10:00
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Ні для кого не секрет, що з оселедця можна приготувати різноманітні страви як для святкової, так і буденної трапези. Від форшмаку до улюбленого "Оселедця під шубою" – рецептів з цим інгредієнтом можна знайти дуже багато.

Саме тому оселедець – чудовий варіант для тих, хто хоче збільшити споживання морепродуктів, інформує Смачно 24. На приготування страв із ним не потрібно витрачати багато зусиль, а ціна цієї риби – ще один приємний бонус для українців.

Читайте також Смачний перекус за лічені хвилини: топ-4 рецепти з намазками із морепродуктів

При цьому оселедець можна смакувати і як самостійний продукт, і у складі страв та закусок, як-от намазка на хліб.

Оселедець від ТМ "Водний Світ" – вибір №1

Своєю ніжно-солоною смаковою ноткою оселедець здатен навіть найпростіші страви трансформувати у справжні кулінарні шедеври. Але за умови, що він свіжий і відповідає всім стандартам якості. Тож якщо шукаєте смачну рибу, яку можна без вагань подавати на сімейний стіл, рекомендуємо звернути увагу на продукцію ТМ "Водний Світ".

Цей бренд є національним лідером на українському ринку. Така популярність виправдана, адже продукція ТМ "Водний Світ" – це завжди смачні та свіжі морепродукти, які збагатять організм корисними мікроелементами. До того ж бренд має широку лінійку оселедця на будь-який смак. Тож тут кожен знайде продукт на всі випадки життя: оселедець у розсолі, філе оселедця чи шматочками – достатньо обрати рецепт, відкрити упаковку і почати приготування улюблених страв.

Що ж можна приготувати з оселедця – ми дібрали кілька цікавих ідей, які точно стануть у пригоді.

Оселедець з яйцем і цибулею

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Просто та дуже смачно / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 150 – 200 грамів філе оселедця ТМ "Водний Світ";
– 3 яйця;
– 2 – 3 столових ложки оцту столового 6% (винний або яблучний);
– 1 столова ложка олії;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 чайна ложка гірчиці.

Приготування:

  1. Вибийте яйця у велику тарілку та додайте оцет. Все ретельно перемішайте.
  2. Цибулю очистіть та наріжте кубиками.
  3. На пательні розігрійте олію, всипте цибулю та обсмажуйте її до приємного золотистого кольору.
  4. Постійно помішуючи, влийте на пательню яйця. Готуйте 5 – 6 хвилин на середньому вогні.
  5. Перекладіть яєчну масу у миску, додайте цукор та гірчицю, переміщайте та відставте, щоб охолонула.
  6. Наріжте оселедець на малі кубики. Зелену цибулю дрібно нашаткуйте.
  7. З’єднайте яєчну масу, оселедець та цибулю, все перемішайте.
  8. Хліб підсмажте на розігрітій пательні та викладіть намазку з яйця та оселедця. Смачна та швидка закуска готова.

Форшмак з оселедця

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Улюблена страва / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 300 грамів філе оселедця ТМ "Водний Світ";
– 2 варених яйця;
– 1 маленьке кисле яблуко;
– 70 грамів вершкового масла;
– 0,5 цибулини;
– 0,5 – 1 чайна ложка соку лимона;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Філе оселедця наріжте на невеликі шматочки.
  2. Варені яйця і яблуко натріть на дрібній терці, цибулю поріжте на дрібні кубики.
  3. Всі інгредієнти перекладіть у миску, додайте лимонний сік, вершкове масло, сіль і перець. Добре перемішайте.
  4. Подавайте готовий форшмак з підсушеним темним хлібом.

Смореброд

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Смак Скандинавії / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка філе оселедця ТМ "Водний Світ";
– 1 банка ікри з лососем ТМ "Водний Світ";
– 1 варене яйце;
– 1 цибуля;
– кілька скибок житнього хліба;
– бальзамічний оцет до смаку.

Приготування:

  1. Намастіть скибки житнього хліба ікрою ТМ “Водний Світ”.
  2. Варене яйце наріжте слайсами, цибулю – півкільцями.
  3. На хліб викладіть яйця, цибулю та шматочки філе оселедця.
  4. Зверху додайте по крапельці бальзамічного оцту, за бажанням прикрасьте страву свіжою зеленню, зокрема, нарізаною цибулею.

Рецепт форшмаку з зеленою цибулею

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 2

Закуска, яка стане улюбленою / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– 1 упаковка філе оселедця ТМ "Водний Світ";
– 2 варених яйця;
– 1 цибуля шалот;
– 2 столові ложки сиру Філадельфія;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– грінки з чорного хліба для подачі;
– зелена цибуля.

Приготування:

  1. Наріжте на дрібні кубики цибулю та оселедець. Варені яйця натріть на тертці.
  2. Додайте лимонний сік та змішайте інгредієнти з сиром.
  3. Підсмажте скибки чорного хліба на пательні до хрумкої скоринки.
  4. Подавайте форшмак з грінками. За бажанням страву можна прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Смачного!