4 рецепти з оселедцем ТМ "Водний Світ", від яких усі будуть в захваті
Ні для кого не секрет, що з оселедця можна приготувати різноманітні страви як для святкової, так і буденної трапези. Від форшмаку до улюбленого "Оселедця під шубою" – рецептів з цим інгредієнтом можна знайти дуже багато.
Саме тому оселедець – чудовий варіант для тих, хто хоче збільшити споживання морепродуктів, інформує Смачно 24. На приготування страв із ним не потрібно витрачати багато зусиль, а ціна цієї риби – ще один приємний бонус для українців.
Читайте також Смачний перекус за лічені хвилини: топ-4 рецепти з намазками із морепродуктів
При цьому оселедець можна смакувати і як самостійний продукт, і у складі страв та закусок, як-от намазка на хліб.
Оселедець від ТМ "Водний Світ" – вибір №1
Своєю ніжно-солоною смаковою ноткою оселедець здатен навіть найпростіші страви трансформувати у справжні кулінарні шедеври. Але за умови, що він свіжий і відповідає всім стандартам якості. Тож якщо шукаєте смачну рибу, яку можна без вагань подавати на сімейний стіл, рекомендуємо звернути увагу на продукцію ТМ "Водний Світ".
Цей бренд є національним лідером на українському ринку. Така популярність виправдана, адже продукція ТМ "Водний Світ" – це завжди смачні та свіжі морепродукти, які збагатять організм корисними мікроелементами. До того ж бренд має широку лінійку оселедця на будь-який смак. Тож тут кожен знайде продукт на всі випадки життя: оселедець у розсолі, філе оселедця чи шматочками – достатньо обрати рецепт, відкрити упаковку і почати приготування улюблених страв.
Що ж можна приготувати з оселедця – ми дібрали кілька цікавих ідей, які точно стануть у пригоді.
Оселедець з яйцем і цибулею
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Просто та дуже смачно / Фото Shutterstock
Інгредієнти:– 150 – 200 грамів філе оселедця ТМ "Водний Світ";
– 3 яйця;
– 2 – 3 столових ложки оцту столового 6% (винний або яблучний);
– 1 столова ложка олії;
– 1 чайна ложка цукру;
– 1 чайна ложка гірчиці.
Приготування:
- Вибийте яйця у велику тарілку та додайте оцет. Все ретельно перемішайте.
- Цибулю очистіть та наріжте кубиками.
- На пательні розігрійте олію, всипте цибулю та обсмажуйте її до приємного золотистого кольору.
- Постійно помішуючи, влийте на пательню яйця. Готуйте 5 – 6 хвилин на середньому вогні.
- Перекладіть яєчну масу у миску, додайте цукор та гірчицю, переміщайте та відставте, щоб охолонула.
- Наріжте оселедець на малі кубики. Зелену цибулю дрібно нашаткуйте.
- З’єднайте яєчну масу, оселедець та цибулю, все перемішайте.
- Хліб підсмажте на розігрітій пательні та викладіть намазку з яйця та оселедця. Смачна та швидка закуска готова.
Форшмак з оселедця
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Улюблена страва / Фото Shutterstock
Інгредієнти:– 300 грамів філе оселедця ТМ "Водний Світ";
– 2 варених яйця;
– 1 маленьке кисле яблуко;
– 70 грамів вершкового масла;
– 0,5 цибулини;
– 0,5 – 1 чайна ложка соку лимона;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Філе оселедця наріжте на невеликі шматочки.
- Варені яйця і яблуко натріть на дрібній терці, цибулю поріжте на дрібні кубики.
- Всі інгредієнти перекладіть у миску, додайте лимонний сік, вершкове масло, сіль і перець. Добре перемішайте.
- Подавайте готовий форшмак з підсушеним темним хлібом.
Смореброд
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Смак Скандинавії / Фото Shutterstock
Інгредієнти:– 1 упаковка філе оселедця ТМ "Водний Світ";
– 1 банка ікри з лососем ТМ "Водний Світ";
– 1 варене яйце;
– 1 цибуля;
– кілька скибок житнього хліба;
– бальзамічний оцет до смаку.
Приготування:
- Намастіть скибки житнього хліба ікрою ТМ “Водний Світ”.
- Варене яйце наріжте слайсами, цибулю – півкільцями.
- На хліб викладіть яйця, цибулю та шматочки філе оселедця.
- Зверху додайте по крапельці бальзамічного оцту, за бажанням прикрасьте страву свіжою зеленню, зокрема, нарізаною цибулею.
Рецепт форшмаку з зеленою цибулею
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 2
Закуска, яка стане улюбленою / Фото Shutterstock
Інгредієнти:– 1 упаковка філе оселедця ТМ "Водний Світ";
– 2 варених яйця;
– 1 цибуля шалот;
– 2 столові ложки сиру Філадельфія;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– грінки з чорного хліба для подачі;
– зелена цибуля.
Приготування:
- Наріжте на дрібні кубики цибулю та оселедець. Варені яйця натріть на тертці.
- Додайте лимонний сік та змішайте інгредієнти з сиром.
- Підсмажте скибки чорного хліба на пательні до хрумкої скоринки.
- Подавайте форшмак з грінками. За бажанням страву можна прикрасити дрібно нарізаною зеленою цибулею.
Смачного!