Валентинка у формі серця – обов'язковий атрибут Дня закоханих. Однак вона не обов'язково повинна бути паперовою, можна обрати більш оригінальний варіант. Наприклад, зробити тематичне печиво.
Цікаво Смачніший за олів'є та інші: рецепт улюбленого салату, який ми почали забувати
Рецепт печива на Валентина
Час: 50 хвилин
Порцій: 1 деко
Приготування:
- Маргарин нарізаємо на шматочки та злегка розминаємо ложкою.
- До маргарину додаємо борошно, цукор та сіль.
- Потім додаємо гашену соду та дрібку ванільного цукру.
- Замішуємо тісто та ставимо його на 15 хвилин у холодильник.
- Розкатуємо тісто та вирізаємо сердечка за допомогою формочки.
- Застеляємо деко пергаментним папером, змащуємо маслом та викладаємо печиво.
- Запікаємо у духовці при температурі 180 градусів 20 хвилин. Якщо воно підрум'яниться раніше – можна діставати.
- Після цього за бажанням можна посипати печиво цукровою пудрою.
Смачного!