У кастингу беруть участь українські зірки, які наосліп обирають шефа, з яким проходитимуть відбір. Завдання зіркового гостя – приготувати разом із шефом бездоганну страву. Крім того, важливо знайти з ним спільну мову, витримати випробування від кулінарного гуру і показати себе з найкращого боку.

Читайте також Як змінилась галузь гостинності в сьогоднішніх реаліях: виклики та тенденції

Наставником першого гостя став відомий бренд-шеф МХП Алекс Юсупов

Героєм першого випуску став знаменитий телеведучий Руслан Сенічкін. А його наставником – відомий бренд-шеф МХП Алекс Юсупов. Алекс тестував Русланові кулінарні здібності, уміння працювати в парі, а також злегка дражнив гостя і дискутував із ним.

Аудиторія України давно спокушена різними форматами гастрономічних шоу, телепрограм, гайдів. "Шо по Шефу шоу?" – це щось новеньке, свіженьке, неочікуване. Я впевнений, що будь-який проєкт будується на людях,
– розповідає Руслан.

Наставником першого гостя став відомий бренд-шеф МХП Алекс Юсупов
Героєм першого випуску став знаменитий телеведучий Руслан Сенічкін / Фото МХП

У випуску Алекс і Руслан готуватимуть карі з куркою – непросту страву з курячих гомілок, яка подається в гарбузах. Окрім неї, кулінарні експерти шоу оцінюватимуть, як гість комунікував із суворим шефом.

У випуску Алекс і Руслан готуватимуть
У випуску Алекс і Руслан взялися за приготування карі з куркою / Фото МХП

Сам Руслан розповів, що команда експертів відпрацювала чітко та злагоджено. А взаємодія з бренд-шефом Алексом Юсуповим, з яким гість познайомився безпосередньо на знімальному майданчику, – була максимально цікавою.

Для нас це було перше знайомство, тож спочатку ми були трохи стриманими, але врешті усе склалося – радий, що хімія в кадрі відбулася. Алекс – профі, майстер у своїй царині, та і я віддався процесу, занурився в історії шефа і в кулінарне дійство. Ставив запитання, які точно цікавитимуть аудиторію, і сам дізнався багато нового. Приміром, як не різати пальці, нарізаючи цибулю,
– поділився враженнями зірковий ведучий.

У випуску Алекс і Руслан готуватимуть
Карі з куркою – страва з гомілок / Фото МХП

Сенічкін додав, що випуск буде класним та позитивним, а глядачі зможуть дізнатися рецепти нових кулінарних шедеврів, проводячи час у приємній компанії.