Фадж – популярний десерт у США, який схожий на ірис. Його готують з додаванням молока, какао та ванілі. Також додають горіхи, родзинки та фрукти та декорують глазур'ю.

Читайте також Рецепт шоколадних мафінів від Єлизавети Глінської: швидко і смачно

Як приготувати фадж

  1. Шоколад подрібніть, викладіть у миску, додайте згущене молоко, вершкове масло, розтопіть на водяній бані, перемішайте до однорідної консистенції.
  2. Горіхи підсушіть у духовій шафі, подрібніть, додайте у шоколадну масу.
  3. Форму вистеліть пергаментом, викладіть шоколадну масу, розподіліть, відправте у холодильник на 3 години.
  4. Дістаньте з холодильника, наріжте великими кубиками. Смачного!