Як приготувати шоколадний фадж з горіхами: рецепт без випікання

11 травня 2021, 18:27
Читать новость на русском

Шоколадний фадж з горіхами – солодкий десерт, який сподобається дітям і дорослим, а готується за лічені хвилини. Запишіть собі рецепт.

Фадж – популярний десерт у США, який схожий на ірис. Його готують з додаванням молока, какао та ванілі. Також додають горіхи, родзинки та фрукти та декорують глазур'ю. 

Читайте також Рецепт шоколадних мафінів від Єлизавети Глінської: швидко і смачно

Як приготувати фадж 

Інгредієнти:
– 250 грамів чорного/молочного шоколаду;
– 150 грамів згущеного молока;
– 100 грамів волоських горіхів (або фундук);
– 20 грамів вершкового масла 82%;
– 1/2 чайної ложки кориці.
  1. Шоколад подрібніть, викладіть у миску, додайте згущене молоко, вершкове масло, розтопіть на водяній бані, перемішайте до однорідної консистенції.
  2. Горіхи підсушіть у духовій шафі, подрібніть, додайте у шоколадну масу.
  3. Форму вистеліть пергаментом, викладіть шоколадну масу, розподіліть, відправте у холодильник на 3 години.
  4. Дістаньте з холодильника, наріжте великими кубиками. Смачного!