Рецепт просто чудовий – без муки, яєць, желатину. Вам навіть не доведеться вмикати духовку.

Читайте також Сила змін: як Creative Chefs Summit 2021 об'єднав кулінарних гуру

Бананово-шоколадний торт

  • Час: 15 хвилин (2 – 3 години на застигання)
  • Порції: 8


Торт за 5 хвилин / Скриншот із відео

Приготування:

  1. На сухій сковорідці обсмажте арахіс. Посоліть та перемішайте його.
  1. Подрібніть арахіс в блендері.


Скриншот із відео

  1. Окремо подрібніть печиво. Додайте до крихти арахісу та печива розтоплене вершкове масло та перемішайте.
  1. Викладіть на дно роз'ємної форми шар пергаменту, а борти вкрийте бордюрною стрічкою.
  1. Розрівняйте суміш печива та арахісу у формі. Сформуйте бортики та основу.


Скриншот із відео

  1. У чаші міксера збийте вершки (половину порції). Додайте цукрову пудру та збивайте до стійких піків.
  1. Окремо збийте крем-сир. Додайте його до вершкової маси та знову перебийте.
  1. Наріжте банан шматочками.
  1. На дно торта вилийте ¼ крему, зверху викладіть банани та знову додайте крем.


Скриншот із відео

  1. На паровій бані розтопіть шоколад з рештою вершків.
  1. Вилийте половину шоколадної маси на крем, розрівняйте.


Скриншот із відео

  1. Знову полийте все вершковим кремом та шоколадом.
  1. Посипте верх торта тертим білим шоколадом та відправте його в холодильник на 2 – 3 години.


Скриншот із відео

  1. Торт готовий.

Смачного!

Відеорецепт швидкого шоколадного торта з бананами: