Рецепт просто чудовий – без муки, яєць, желатину. Вам навіть не доведеться вмикати духовку.
Читайте також Сила змін: як Creative Chefs Summit 2021 об'єднав кулінарних гуру
Бананово-шоколадний торт
- Час: 15 хвилин (2 – 3 години на застигання)
- Порції: 8
Торт за 5 хвилин / Скриншот із відео
Приготування:
- На сухій сковорідці обсмажте арахіс. Посоліть та перемішайте його.
- Подрібніть арахіс в блендері.
Скриншот із відео
- Окремо подрібніть печиво. Додайте до крихти арахісу та печива розтоплене вершкове масло та перемішайте.
- Викладіть на дно роз'ємної форми шар пергаменту, а борти вкрийте бордюрною стрічкою.
- Розрівняйте суміш печива та арахісу у формі. Сформуйте бортики та основу.
Скриншот із відео
- У чаші міксера збийте вершки (половину порції). Додайте цукрову пудру та збивайте до стійких піків.
- Окремо збийте крем-сир. Додайте його до вершкової маси та знову перебийте.
- Наріжте банан шматочками.
- На дно торта вилийте ¼ крему, зверху викладіть банани та знову додайте крем.
Скриншот із відео
- На паровій бані розтопіть шоколад з рештою вершків.
- Вилийте половину шоколадної маси на крем, розрівняйте.
Скриншот із відео
- Знову полийте все вершковим кремом та шоколадом.
- Посипте верх торта тертим білим шоколадом та відправте його в холодильник на 2 – 3 години.
Скриншот із відео
- Торт готовий.
Смачного!
Відеорецепт швидкого шоколадного торта з бананами: