Якщо ви шукали легкий у приготуванні торт, без яєць, борошна, в головне – без випікання, у нас є для вас цікавий варіант. Шоколадно-кавовий торт з коржем на основі печива Орео готується за лічені хвилини, а смакує наче з кондитерської.

Читайте також Яким має бути раціон узимку: корисні поради для вашого здоров'я та фігури

Рецепт шоколадно-кавового торта

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 8


Шоколадно-кавовий торт / Скріншот з відео

Приготування:

  1. Подрібніть печиво в крихту за допомогою блендера.
  1. Розтопіть вершкове масло та з'єднайте з крихтою, перемішайте.


Шоколадно-кавовий торт / Скріншот з відео

  1. Викладіть основу для торта в кругле деко діаметром 18 сантиметрів. Сформуйте бортики.
  1. Збийте вершки (100 мілілітрів) з цукровою пудрою до стійких піків.


Шоколадно-кавовий торт / Скріншот з відео

  1. Змішайте з вершковим сиром та кавою в гранулах. Перемішуйте крем до однорідної консистенції.


Шоколадно-кавовий торт / Скріншот з відео

  1. На паровій бані розтопіть шоколад та вершки. Перемішуйте, щоб шоколад не перегрівся.
  1. Викладіть на корж кавовий крем, розрівняйте лопаткою.
  1. Зверху викладіть шоколадний крем.


Шоколадно-кавовий торт / Скріншот з відео

  1. Посипте торт дрібно нарізаними горішками.


Шоколадно-кавовий торт / Скріншот з відео

  1. Торт готовий, смачного!

Відеорецепт приготування швидкого торта без випікання: