Су-від – технологія тривалого низькотемпературного приготування з використанням герметичного вакуумного пакета, що зберігає максимум поживності продукту й разом із тим якнайповніше розкриває його смак.

Читайте також Здоровий стріт-фуд: як шаурма мережі Döner Market від МХП підкорює українських споживачів

З курочкою су-від можна готувати:

  • сендвічі,
  • роли,
  • боули,
  • салати,
  • крем-супи.

А доповнюючи її різноманітними гарнірами: картоплею, рисом, гречкою, кіноа, булгуром чи улюбленими овочами, ви щоразу отримуватимете нову смакову палітру.

Готуйте із курочкою су-від від ТМ "Наша Ряба" швидкі та смачні основні страви й закуски, а зекономлений час присвячуйте спілкуванню з рідними або ж собі коханим!

Боул із куркою су-від та авокадо

Час: 25 хвилин
Порції: 4

Боул
Боул з курочкою су-від / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Насамперед відваріть кіноа у підсоленій воді до готовності та дайте йому охолонути.
  2. Наріжте курочку на шматочки, цукіні на невеликі смужки. Селеру і помідори наріжте великими шматочками.
  3. Листя салату наріжте на ваш смак.
  4. Почистіть авокадо від шкірки, наріжте довільними шматками.
  5. Візьміть глибоку тарілку і викладіть всі інгредієнти, додавши соус.
  6. Лимон або лайм наріжте на шматочки. Збризніть соком готовий боул. Смачного!

Сендвіч із куркою су-від та мікроґріном

Час: 20 хвилин
Порції: 2

Сендвіч
Сендвіч з курочкою су-від / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку та обсмажте на ній смужки бекону.
  2. Перекладіть бекон на паперовий рушник, а в сковорідці із залишками жиру обсмажте тости.
  3. Змастіть тости сиром, викладіть на них бекон та листя салату.
  4. Наріжте Курочку су-від скибочками. Це – наступний шар начинки.
  5. На курочку викладіть в’ялені томати й мікроґрін. Накрийте цей багатошаровий накладанець другим тостом.
  6. Перед подачею розріжте сендвіч навпіл, щоб було зручніше смакувати цією закускою. Смачного!

Салат "Цезар" із курятиною су-від

Час: 25 хвилин
Порції: 4

Салат
Салат з курочкою су-від / Фото Наша Ряба

Приготування:

  1. Для соусу змішайте в мисочці до однорідної консистенції сік лимона, оливкову олію та подрібнену блендером зелень.
  2. Ретельно помийте й наріжте листя салату.
  3. Перемішайте листя салату із соусом.
  4. Наріжте тоненькими скибочками готову курочку су-від.
  5. Обсмажте на сковорідці смужки бекону.
  6. Розкладіть салат по порційних тарілках.
  7. Зверху на салат викладіть скибочки курятини, а на них – підсмажені смужки бекону.
  8. Наріжте помідори чері навпіл, а круто зварені яйця – чвертками. Викладіть на салат.
  9. Наріжте кубиками тостовий хліб та підсушіть його в духовці. Посипте ними салат.
  10. Притрусіть салат тертим пармезаном і подавайте до столу. Смачного!