Адже обідати треба не похапцем, а поживно та комплексно. Від цього залежить ваше самопочуття і продуктивність.

Читайте також Білок – із курятини, а клітковина – з овочів: яким має бути справді збалансоване харчування

Тож як смачно та ситно поїсти у перерві між роботою? Ми дібрали страви, які ви неодмінно захочете скуштувати на обід. Разом із ТМ "Наша Ряба Апетитна" щонайбільше за пів години ви посмажите чудову ковбаску, ніжні котлети й запечете стегенця в імбирно-медовому маринаді. Їх зручно брати із собою на роботу й дуже смачно їсти!

Курячі котлети з гречкою та салатом

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2


Курячі котлети з гречкою та салатом / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку з невеликою кількістю олії й обсмажте на ній котлети по 7 хвилин з кожного боку.
  2. Відваріть гречку в підсоленій киплячій воді до готовності (10 – 15 хвилин від моменту закипання). Готову гречку перемішайте з вершковим маслом. Залишіть її під кришкою на 5 хвилин.
  3. Поки котлети та гречка готуються, зробіть салат. Наріжте огірок кружальцями, а помідор часточками. Змішайте інгредієнти в окремій посудині, додавши до них олію та спеції. Покладіть гілочку свіжої петрушки.
  4. Кілька готових котлет покладіть до харчового контейнера, додайте гречку та салат.

Смачного!

Імбирно-медові курячі стегна з кус-кусом та розмарином

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2


Курячі стегна з кус-кусом / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. Курячі стегна викладіть на деко, укрите харчовим пергаментом, і відправте на 30 хвилин до духовки.
  3. Поки стегна запікаються, закип'ятіть підсолену воду. Висипте в окріп кус-кус та перемішайте. Проваріть його 1 – 2 хвилини та вимкніть вогонь. Накрийте кришкою та запарюйте 10 хвилин.
  4. Додайте до каші вершкове масло та перемішайте. Викладіть кус-кус до харчового контейнера.
  5. Додайте курячі стегенця, прикрасьте свіжим листям розмарину.

Смачного!

Ковбаска по-галицьки з відвареною картоплею та маринованими огірками

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2


Куряча ковбаска з картоплею / Фото Shutterstock

Приготування:

  1. Розігрійте сковорідку з олією й обсмажте на ній курячу ковбаску по 5 хвилин із кожного боку.
  2. Почистіть картоплю від шкірки та відваріть її у підсоленій воді до готовності (20 – 25 хвилин). Злийте воду з картоплі, додайте вершкове масло та кріп. Ретельно перемішайте інгредієнти.
  3. Розріжте ковбаску навпіл. Викладіть до харчового контейнера курячу ковбаску та відварену картоплю, додайте маринованих огірочків.

Смачного!