Смачніші, аніж з пекарні: готуємо роліні з м'ясною начинкою

24 січня 2022, 19:05
Читать новость на русском

Джерело:

Сafe delites

Ідеальна закуска – смачна й готується швидко. Як-от роліні. Лишень уявіть: бекон, яловичо-свинячий фарш, ароматні спеції – і все це в одному хрумкому завиванці!

Рецепт роліні з м'ясною начинкою

  • Час: 60 хвилин
  • Порції: 10

Читайте також Легкі та поживні сніданки для всієї родини: 4 простих рецепти з курочкою


Фото Cafe delites

Інгредієнти:
 – листкове тісто;
 – 200 грамів бекону;
 – 2 зубчики часнику;
 – 1 ріпчаста цибулина;
 – 1 невелика морквина;
 – 1 стебло селери;
 – 1 чайна ложка меленого насіння фенхелю;
 – 250 грамів свинячого фаршу;
 – 250 грамів яловичого фаршу;
 – ½ склянки панірувальних сухарів;
 – 1 сире куряче яйце;
 – 2 столові ложки соусу барбекю;
 – 1 столова ложка вустерського соусу;
 – 1 столова ложка подрібненої свіжої петрушки;
 – ¾ чайної ложки солі;
 – мелений чорний перець.

Приготування:

  1. Обсмажте бекон на сковорідці протягом 2 – 3 хвилин. Додайте дрібно нарізані цибулю, селеру та моркву. Пасеруйте 2 хвилини на середньому вогні.
  1. Обсмажте часник до появи аромату (близько 30 секунд).
  1. Дайте засмажці остигнути (10 хвилин).
  1. Додайте решту інгредієнтів і ретельно перемішайте начинку вручну.
  1. Злегка присипте борошном стільницю. Розріжте лист тіста навпіл і покладіть перед собою. Начинку також розділіть на 5 частин.


Фото Cafe delites

  1. Сформуйте роліні:
  • Ложкою викладіть частину начинки смужкою посередині тіста.
  • Начинку приплескайте, сформуйте рулет.
  • Краї тіста змастіть яйцем, а потім загорніть.
  • Наріжте рулет на менші рулетики й викладіть їх на деко швом донизу.
  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. 
  2. Перед випіканням змастіть роліні яйцем і відправте до духовки на 30 – 35 хвилин.


Фото Cafe delites

  1. Подавайте хрумкі роліні з кетчупом або томатним соусом.

Смачного!