Йоркширський пудинг – традиційна англsйська страва. Зазвичай його подають із ростбіфом та підливою, але ви можете придумати своє поєднання.

Цікаво Кондитерський шедевр: заварні тістечка шу-шу з двома шоколадними кремами

Страва стала популярною завдяки дешевим інгредієнтам та неймовірному смаку, який вони дають. Трішки зусиль – і ви також відчуєте справжній смак магії!

Рецепт класичного йоркширського пудингу

Час: 30 хвилин

Порцій: 12

Пудинг можна поєднувати з чим завгодно / Фото Pinterest

Інгредієнти

  • 3 яйця
  • 1/4 чайної ложки солі
  • 285 мілілітрів молока
  • 115 грам борошна

Приготування

  1. Ретельно збиваємо яйця з сіллю. Додаємо молоко, а потім – борошно. Ставимо масу відпочивати на 30 хвилин.
  2. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
  3. Ставимо форми на кілька хвилин в духовку, щоб вони розігрілися.
  4. Даємо у форми по столовій ложці олії і знову ставимо на 5 хвилин у духовку.
  5. Наповнюємо форми тістом та запікаємо 15 хвилин до золотистого кольору. Пудинг має бути зрустким ззовні, але м'яким всередині.
  6. Подаємо з улюбленою начинкою або до м'ясних страв.

Смачного!