Смак магії: готуємо йоркширський пудинг із "Гаррі Поттера"
3 грудня 2021,
21:05
Читать новость на русском
Зима – це час мандаринок, гарячих напоїв та улюблених фільмів. "Гаррі Поттер" – найкраще кіно для перегляду в сніжну погоду під смачний пудинг за рецептом із самої поттеріани.
Йоркширський пудинг – традиційна англsйська страва. Зазвичай його подають із ростбіфом та підливою, але ви можете придумати своє поєднання.
Цікаво Кондитерський шедевр: заварні тістечка шу-шу з двома шоколадними кремами
Страва стала популярною завдяки дешевим інгредієнтам та неймовірному смаку, який вони дають. Трішки зусиль – і ви також відчуєте справжній смак магії!
Рецепт класичного йоркширського пудингу
Час: 30 хвилин
Порцій: 12
Пудинг можна поєднувати з чим завгодно / Фото Pinterest
Інгредієнти
- 3 яйця
- 1/4 чайної ложки солі
- 285 мілілітрів молока
- 115 грам борошна
Приготування
- Ретельно збиваємо яйця з сіллю. Додаємо молоко, а потім – борошно. Ставимо масу відпочивати на 30 хвилин.
- Розігріваємо духовку до 220 градусів.
- Ставимо форми на кілька хвилин в духовку, щоб вони розігрілися.
- Даємо у форми по столовій ложці олії і знову ставимо на 5 хвилин у духовку.
- Наповнюємо форми тістом та запікаємо 15 хвилин до золотистого кольору. Пудинг має бути зрустким ззовні, але м'яким всередині.
- Подаємо з улюбленою начинкою або до м'ясних страв.
Смачного!