Для гурманів: солоне вівсяне печиво із сиром та копченою паприкою
4 листопада 2021,
13:03
Читать новость на русском
Джерело:
інстаграм Fat KillersПряні вівсяні "медальки" – чудовий швидкий сніданок чи перекус. Зі склянкою теплого коров'ячого або козячого молока – просто смакота!
Присмачити вівсяне печиво можна не лише журавлиною чи родзинками, Спробуйте солоний варіант, додавши в тісто сир та копчену паприку.
Читайте також Корисне осіннє меню: топ-3 страви, які варто додати в раціон
Солоне вівсяне печиво із сиром та копченою паприкою
- Час: 30 – 45 хвилин
- Порції: 4
Вівсяне печиво з паприкою і сиром / Фото зі сторінки Fat Killers
– 100 грамів вівсяних пластівців;
– 100 грамів цільнозернового борошна;
– 50 грамів вершкового масла;
– 50 грамів твердого сиру;
– 4 столові ложки молока;
– сіль;
– мелений чорний перець;
– мелена копчена паприка.
Приготування:
- Розділіть вівсяні пластівці на дві рівні частини. З однієї зробіть борошно (подрібніть в чаші блендера), іншу – залишіть цілою.
- Вівсяне борошно та пластівці змішайте з сіллю, перцем та паприкою.
- Натріть твердий сир на дрібній тертці, додайте до вівсяної суміші.
- Розтопіть вершкове масло та разом з молоком влийте до вівсяної маси. Замісіть тісто.
- Розкачайте тісто в тонкий шар, виріжте медальки за допомогою круглої форми або склянки.
Вівсяне печиво з паприкою і сиром / Фото зі сторінки Fat Killers
- Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте солене печиво до золотистої скоринки.
Вівсяне печиво готове. Смачного!