Для гурманів: солоне вівсяне печиво із сиром та копченою паприкою

4 листопада 2021, 13:03
Читать новость на русском

Пряні вівсяні "медальки" – чудовий швидкий сніданок чи перекус. Зі склянкою теплого коров'ячого або козячого молока – просто смакота!

Присмачити вівсяне печиво можна не лише журавлиною чи родзинками, Спробуйте солоний варіант, додавши в тісто сир та копчену паприку.

Читайте також Корисне осіннє меню: топ-3 страви, які варто додати в раціон

Солоне вівсяне печиво із сиром та копченою паприкою

  • Час: 30 – 45 хвилин
  • Порції: 4


Вівсяне печиво з паприкою і сиром / Фото зі сторінки Fat Killers

Інгредієнти:
 – 100 грамів вівсяних пластівців;
 – 100 грамів цільнозернового борошна;
 – 50 грамів вершкового масла;
 – 50 грамів твердого сиру;
 – 4 столові ложки молока;
 – сіль;
 – мелений чорний перець;
 – мелена копчена паприка.

Приготування:

  1. Розділіть вівсяні пластівці на дві рівні частини. З однієї зробіть борошно (подрібніть в чаші блендера), іншу – залишіть цілою.
  1. Вівсяне борошно та пластівці змішайте з сіллю, перцем та паприкою.
  1. Натріть твердий сир на дрібній тертці, додайте до вівсяної суміші.
  1. Розтопіть вершкове масло та разом з молоком влийте до вівсяної маси. Замісіть тісто.

  1. Розкачайте тісто в тонкий шар, виріжте медальки за допомогою круглої форми або склянки.


Вівсяне печиво з паприкою і сиром / Фото зі сторінки Fat Killers

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте солене печиво до золотистої скоринки.

Вівсяне печиво готове. Смачного!