5 листопада,
11:21
Яскравий осінній десерт – сирна запіканка з гарбузом
Джерело:
інстаграм Володимира ЯрославськогоЗапіканка – чудовий споіб поєднати два корисних продукти: гарбуз та сир. Готується страва швидко й чудово смакує з ароматним чаєм.
Дуже радимо скористайтися рецептом Володимира Ярославського. Приготуйте цю соняну запіканку вже найближчого вікенда!
Читайте також Корисне осіннє меню: топ-3 страви, які варто додати в раціон
Сирна запіканка з гарбузом
- Час: 60 хвилин
- Порції: 6
Сирна запіканка / Фото зі сторінки Володимира Ярославського
– 350 грамів домашнього сиру;
– 90 грамів цукру;
– 35 грамів манної крупи;
– 300 грамів гарбузового пюре;
– 70 грамів жирних вершків;
– 2 сирих яйця;
– 100 грамів родзинок.
Приготування:
- У глибокій посудині змішайте всі інгредієнти й залиште на 30 хвилин – настоятися.
Приготування запіканки / Фото Володимира Ярославського
- Форму для випічки застеліть харчовим пергаментом.
- Ретельно перебийте сирну суміш блендером на однорідну масу.
Приготування запіканки / Фото Володимира Ярославського
- За бажанням додайте мелену корицю або інші свої улюблені прянощі.
Приготування запіканки / Фото Володимира Ярославського
- Змастіть пергамент вершковим маслом і вилийте до форми сирно-гарбузову масу.
Приготування запіканки / Фото Володимира Ярославського
- Поставте форму в розігріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин.
Приготування запіканки / Фото Володимира Ярославського
- Готову запіканку залиште охолонути.
- Дістаньте запіканку з форми, наріжте на порції й подавайте до столу.
Смачного!