Діти будуть у захваті: веселі панкейки на рикоті від Яни Станішевської

9 листопада 2021, 19:09
Читать новость на русском

Щоб тішити родину домашніми смаколиками, не треба годинами крутитися біля плити. Панкейки на рикоті готуються швидко, і ваша малеча обов'язково захоче взяти в цьому чарівному дійстві участь. Адже панкейки будуть не прості, а кольорові!

Яскравого кольору вашим панкейкам надасть крапелька рідкого харчового барвника в тісті. Фіолетового, синього, рожевого, жовтого – вирішите на сімейній кулінарній раді.

Читайте також Куряча тушка: яку торговельну марку обрати – незалежне тестування

Як приготувати панкейки на рикоті

  • Час: 40 хвилин
  • Порції:


Панкейки / Фото зі сторінки Яни Станішевської

Інгредієнти:
– 250 грамів сиру рикота;
– 3 сирих курячих яйця;
– 130 мілілітрів молока;
– 100 грамів борошна;
– 1 чайні ложки розпушувача для тіста;
– 2 – 3 столові ложки цукру;
– 1 крапля рідкого харчового барвника.

Приготування:

  1. Ретельно помийте курячі яйця. Відділіть жовтки від білків.
  1. Курячі сирі жовтки змішайте з рикотою, цукром та молоком. Збийте масу міксером.
  1. Додайте до сирної маси борошно та розпушувач й знову збийте все міксером на низьких обертах.
  1. Окремо збийте до стійких піків білки й обережно вмішайте їх у тісто.
  1. Розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям та обсмажте на ній панкейки по 1 хвилині з кожного боку.

Страва готова. Смачного!