Яскравого кольору вашим панкейкам надасть крапелька рідкого харчового барвника в тісті. Фіолетового, синього, рожевого, жовтого – вирішите на сімейній кулінарній раді.

Читайте також Куряча тушка: яку торговельну марку обрати – незалежне тестування

Як приготувати панкейки на рикоті

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 4


Панкейки / Фото зі сторінки Яни Станішевської

Приготування:

  1. Ретельно помийте курячі яйця. Відділіть жовтки від білків.
  1. Курячі сирі жовтки змішайте з рикотою, цукром та молоком. Збийте масу міксером.
  1. Додайте до сирної маси борошно та розпушувач й знову збийте все міксером на низьких обертах.
  1. Окремо збийте до стійких піків білки й обережно вмішайте їх у тісто.
  1. Розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям та обсмажте на ній панкейки по 1 хвилині з кожного боку.

Страва готова. Смачного!