Яскравого кольору вашим панкейкам надасть крапелька рідкого харчового барвника в тісті. Фіолетового, синього, рожевого, жовтого – вирішите на сімейній кулінарній раді.
Читайте також Куряча тушка: яку торговельну марку обрати – незалежне тестування
Як приготувати панкейки на рикоті
- Час: 40 хвилин
- Порції: 4
Панкейки / Фото зі сторінки Яни Станішевської
Приготування:
- Ретельно помийте курячі яйця. Відділіть жовтки від білків.
- Курячі сирі жовтки змішайте з рикотою, цукром та молоком. Збийте масу міксером.
- Додайте до сирної маси борошно та розпушувач й знову збийте все міксером на низьких обертах.
- Окремо збийте до стійких піків білки й обережно вмішайте їх у тісто.
- Розігрійте сковорідку з антипригарним покриттям та обсмажте на ній панкейки по 1 хвилині з кожного боку.
Страва готова. Смачного!