Сирне суфле з курочкою

Страва з курки на Валентина/Наша Ряба

Приготування:

  1. Ретельно миємо куряче м'ясо, нарізаємо кубиком та обсмажуємо на розігрітій сковорідці.
  2. Нарізаємо цибулю кубиком та обсмажуємо на сковорідці до золотистої скоринки. Можна смажити на тій самій сковорідці, що й курку – смак цибулі буде насичений та ароматний.
  3. Розігріваємо духовку до 175 градусів. Форму для випікання розміром 30х20 см змащуємо вершковим маслом.
  4. У мисці змішуємо попередньо просіяне борошно, цукор та розпушувач. Робимо у гірці борошна рівчик та вибиваєте в нього яйця, виливаємо молоко, додаємо сіль та перець. Збиваємо масу до однорідної консистенції.
  5. У збиту масу додаємо домашній сир, тертий сир, курочку та цибулю. Також додаємо до маси крем-сир та вершкове масло й вимішуємо все ложкою.
  6. Отриману суміш виливаємо у форму або маленькі форми та запікаємо в духовці до золотистої скоринки протягом 30-40 хвилин. Смачного!

Тайський рис із куркою в ананасі

Курка в ананасі/Наша Ряба

Приготування:

  1. Промиваємо рис та відварюємо його в підсоленій воді до готовності.
  2. Розрізаємо ананас навпіл та обережно вирізаємо середину. З половинок ананасу робимо чашу.
  3. Нарізаємо цибулю, курку і філе ананаса кубиком, а часник та імбир натираємо на дрібній тертці.
  4. Розігріваємо сковорідку з олією та обсмажуємо курку й цибулю до готовності. Виймаємо в тарілку.
  5. У цю ж сковорідку виливаємо яйця та при постійному помішуванні смажимо до готовності. Додаємо до скрамблу ананаси, рис та курку з цибулею і, розмішуючи, просмажуємо.
  6. Приправляємо чилі, імбиром, часником, арахісом і просмажуємо ще 5 хвилин.
  7. Заправляємо готову страву соєвим соусом, цукром та естрагоном і подаємо у половинках ананасу. Смачного!

Курка селестіно

Селестіно/Наша Ряба

Приготування:

  1. Ретельно миємо курочку, просушуємо паперовими рушниками та натираємо сіллю і меленим чорним перцем. Відставляємо м'ясо маринуватися в холодильнику протягом години.
  2. Промиваємо лисички та обсмажуємо їх разом із курячими стегнами на розігрітій олії до золотистої скоринки – 10-12 хвилин обсмажування буде достатньо.
  3. Збільшуємо вогонь та додаємо до страви чері, вливаємо коньяк та підпалюємо – фламбуємо страву у сковорідці, доки не випарується весь спирт.
  4. Далі додаємо вино та випарюємо на маленькому вогні. Приправляємо дрібно січеним часником і зеленю. Смачного!