Подавайте пряні свинячі ребра з вареною або печеною картоплею. І обов'язково – із салатом із квашених чи свіжих овочів.

Читайте також Легкі та поживні сніданки для всієї родини: 4 простих рецепти з курочкою

Рецепт свинячих ребер а-ля барбекю

  • Час: 2 години 30 хвилин
  • Порції: 4

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  1. Зачистьте ребра від плівок, викладіть на деко, укрите шаром фольги.
  1. Змішайте часниковий порошок, гранульовану цибулю, паприку, сіль, перець, кмин і чилі.


Фото Café delites

  1. Ретельно змастіть ребра сумішшю й скропіть олією. Деко з м'ясом накрийте фольгою й поставте до духовки на 2 години.
  1. За 5 хвилин до кінця приготування ребер змішайте всі інгредієнти соусу.
  1. Вийміть ребра з духовки, зніміть фольгу і змастіть їх соусом.


Фото Café delites

  1. Збільште температуру духовки до 240 градусів. Поверніть туди реберця й, не накриваючи, запікайте ще 10 хвилин.


Фото Café delites

  1. Перед подачею дайте ребрам відпочити 10 хвилин, щоб м'ясо увібрало сік перед нарізанням.

Смачного!