Подавайте пряні свинячі ребра з вареною або печеною картоплею. І обов'язково – із салатом із квашених чи свіжих овочів.
Читайте також Легкі та поживні сніданки для всієї родини: 4 простих рецепти з курочкою
Рецепт свинячих ребер а-ля барбекю
- Час: 2 години 30 хвилин
- Порції: 4
Приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- Зачистьте ребра від плівок, викладіть на деко, укрите шаром фольги.
- Змішайте часниковий порошок, гранульовану цибулю, паприку, сіль, перець, кмин і чилі.
Фото Café delites
- Ретельно змастіть ребра сумішшю й скропіть олією. Деко з м'ясом накрийте фольгою й поставте до духовки на 2 години.
- За 5 хвилин до кінця приготування ребер змішайте всі інгредієнти соусу.
- Вийміть ребра з духовки, зніміть фольгу і змастіть їх соусом.
Фото Café delites
- Збільште температуру духовки до 240 градусів. Поверніть туди реберця й, не накриваючи, запікайте ще 10 хвилин.
Фото Café delites
- Перед подачею дайте ребрам відпочити 10 хвилин, щоб м'ясо увібрало сік перед нарізанням.
Смачного!