Тарталетки з ванільним кремом і полуницею легко приготувати вдома. Для крему використовувати вершковий, масляний або заварний крем.
Читайте також Готуємося до пляжного сезону: топ-3 страви, від яких втрачаєш вагу
Для прикрашання – будь-які ягоди та фрукти. Подавайте до чаю або кави.
Як приготувати тарталетки з ванільним кремом і полуницею
- Час: 55 хвилин
- Порції: 4 – 6
- Калорійність на 100 грамів: 405 ккал
- Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
- У мисці з'єднайте вершкове масло з борошном, додайте сіль, розітріть у крихту. Далі додайте воду, цукрову пудру, жовтки, замісіть тісто.
Тісто для тарталеток/ Фото Pexels
- Загорніть тісто харчовою плівкою, відправте у холодильник на 30 хвилин. Тісто розділіть на 5-8 частин. Сформуйте кульки, розкатайте коржики, викладіть у форми.
- Розігрійте духовку до температури 180 градусів, відправте випікатись протягом 20 хвилин. Дістаньте з духовки, залиште для охолодження.
- Для приготування крему у каструлю з'єднайте жовтки з цукром, влийте молоко, додайте ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль, поставте на вогонь, поступово помішуючи. Перемішайте до однорідної консистенції. Зніміть з вогню, вилийте у миску, накрийте харчовою плівкою, залиште для охолодження.
Тарталетки з полуницею/ Фото Unsplash
- Полуницю ретельно помийте, почистіть від листочків, наріжте скибочками.
- Крем викладіть у кондитерський мішок, викладіть у готові тарталетки, задекоруйте полуницею. Смачного!