21 грудня,
                    21:24
                
                Вареники повинні бути ідеальні: рецепт тіста для найпопулярнішої різдвяної страви
Джерело:
BeszamelЖоден різдвяний стіл неможливо уявити без вареників. Оскільки це основна страва, то цілком очевидно, що її смак повинен бути просто неперевершеним.
Гарне тісто – це основа вдалих вареників. Воно мусить бути еластичним, однорідним та злегка блискучим. Після приготування тісто має танути у роті, тож вкрай важливо не лише мати під рукою гарний рецепт, а й дотримуватися усіх його інструкцій.
Читайте також Промивання квашеної капусти: чи треба це робити
Рецепт тіста для вареників
Час: 30 хвилин
Порцій: 4
Частина різдвяної казки / Фото Cookery
Інгредієнти:
- 1 кілограм борошна;
 - дрібка солі;
 - столова ложка олії;
 - 1 яйце;
 - тепла вода.
 
Приготування:
- Борошно просіюємо, солимо, додаємо олію та яйце і гарно перемішуємо.
 - Поволі додаємо теплу воду і вимішуємо тісто до того моменту, як воно стане еластичним, як пластилін, та перестане липнути до рук.
 - Якщо тісто вийшло зарідким – додаємо трішки борошна.
 - Розкатувати тісто для вареників краще невеликими порціями.