Максимально тонкі та не рвуться: який секретний інгредієнт потрібно додавати у тісто для млинців
Джерело:
PysznosciТонкі млинці, які не рвуться – це мета кожної господині. Досвідченим кулінарам вони вдаються завжди завдяки додаванню лиш одного інгредієнта.
Млинці – надзвичайно популярна страва на українських столах. Їм пасує будь-яка начинка, а солодкі млинці можна сміливо називати одним з улюблених ласощів дітей.
До речі Як виготовляють курячі слайси: сушені чи в'ялені та різниця між ними
Секрет тонких млинців
Рум'яні та тонкі млинці – це саме той результат, за яким женеться кожен із нас. Щоправда, часто виникає проблема: тонкі млинці часто рвуться, і їх перевертання перетворюється на справжню мороку.
Справжня насолода / Фото Pixabay
Щоб уникнути цієї неприємної ситуації, варто додати до тіста лише один секретний інгредієнт. Досвідчені господині вже здогадалися, що мова йде про кукурудзяний крохмаль.
Так-так, лише кілька чайних ложок цього інгредієнта гарантують неперевершений результат. Ваше тісто не буде прилипати до сковорідки, а млинці будуть дуже еластичними та точно не турбуватимуть вас рваними шматками. За нагоди спробуйте цей секрет та переконайтеся у його дієвості на власному досвіді.