Торт без випічки дуже легко готувати. Він вміру солодкий, а ще чудово смакує у спеку. Його можна поєднувати з різноманітними сезонними фруктами: полуницею, чорницею чи персиками.
Цікаво Він просто мусить бути у вашому холодильнику: готуємо заморожений йогурт з полуниці
Торт без випікання
- Час: 1,5 години
- Порцій: 6
Дуже смачно та просто / Фото Przyslij Przepis
Приготування:
- Розділіть крем-сир на 3 рівні частини та покладіть у 3 миски.
- У кожну миску насипте по 3 столові ложки цукрової пудри та ретельно перемішайте.
- Шоколад поламайте на шматочки. Помістіть кожен вид шоколаду в окрему місткість, яку можна ставити на гарячу воду.
- Розтопіть їх на водяній бані (в мисці або іншій місткості, поставленій над каструлею з киплячою водою).
- Розтоплений шоколад вилийте в окремі миски з сиром.
- Ретельно перемішайте.
- В окремій мисці збийте вершки з цукром і ваніліном до міцної піни.
- Вершки розділіть і порівну додайте в миски з сумішшю. Перемішайте.
- Желатин залийте холодною водою і залиште на 3 хвилини для набухання.
- Потім розтопіть його на повільному вогні, постійно помішуючи (вода не може кипіти).
- Влийте розчинений желатин рівномірно в кожну миску.
- Ретельно перемішайте.
- Помістіть суміш темного шоколаду у форму для торта діаметром 26 сантиметрів, вистелену алюмінієвою фольгою.
- Розрівняйте її, додайте суміш молочного шоколаду, розрівняйте і, нарешті, додайте суміш білого шоколаду.
- Поставте в холодильник для застигання, бажано на ніч.
- Коли десерт застигне, розтопіть на водяній бані шоколад і олію і полийте цим верх чизкейка.
- Поставте в холодильник на 20 – 30 хвилин до застигання глазурі.
- Подавайте з сезонними фруктами.