Торт без випічки з сезонними ягодами: чизкейк "Три шоколади"

12 червня 2024, 23:55
Читать новость на русском

Джерело:

Przyslij Przepis

Літо та спека – не привід відмовитися від десерту. Просто варто обрати торт, який підійде до погоди та настрою!

Торт без випічки дуже легко готувати. Він вміру солодкий, а ще чудово смакує у спеку. Його можна поєднувати з різноманітними сезонними фруктами: полуницею, чорницею чи персиками.

Цікаво Він просто мусить бути у вашому холодильнику: готуємо заморожений йогурт з полуниці

Торт без випікання

  • Час: 1,5 години
  • Порцій: 6


Дуже смачно та просто / Фото Przyslij Przepis

Інгредієнти:
– 200 грамів білого шоколаду;
– 200 грамів молочного шоколаду;
– 200 грамів чорного шоколаду;
– 1 кілограм крем-сиру;
– 300 грамів вершків 30%;
– 50 грамів желатину + 8 столових ложок холодної води;
– 2 столові ложки цукру зі справжнім ваніліном;
– 9 столових ложок цукрової пудри;
для глазурі:
– 200 грамів молочного або чорного шоколаду;
– 1 столова ложка олії;
для подачі:
– сезонні ягоди чи фрукти.

Приготування:

  1. Розділіть крем-сир на 3 рівні частини та покладіть у 3 миски.
  2. У кожну миску насипте по 3 столові ложки цукрової пудри та ретельно перемішайте.
  3. Шоколад поламайте на шматочки. Помістіть кожен вид шоколаду в окрему місткість, яку можна ставити на гарячу воду.
  4. Розтопіть їх на водяній бані (в мисці або іншій місткості, поставленій над каструлею з киплячою водою).
  5. Розтоплений шоколад вилийте в окремі миски з сиром.
  6. Ретельно перемішайте.
  7. В окремій мисці збийте вершки з цукром і ваніліном до міцної піни.
  8. Вершки розділіть і порівну додайте в миски з сумішшю. Перемішайте.
  9. Желатин залийте холодною водою і залиште на 3 хвилини для набухання.
  10. Потім розтопіть його на повільному вогні, постійно помішуючи (вода не може кипіти).
  11. Влийте розчинений желатин рівномірно в кожну миску.
  12. Ретельно перемішайте.
  13. Помістіть суміш темного шоколаду у форму для торта діаметром 26 сантиметрів, вистелену алюмінієвою фольгою.
  14. Розрівняйте її, додайте суміш молочного шоколаду, розрівняйте і, нарешті, додайте суміш білого шоколаду.
  15. Поставте в холодильник для застигання, бажано на ніч.
  16. Коли десерт застигне, розтопіть на водяній бані шоколад і олію і полийте цим верх чизкейка.
  17. Поставте в холодильник на 20 – 30 хвилин до застигання глазурі.
  18. Подавайте з сезонними фруктами.

Це така смакота: які страви можна приготувати у термосі.