Нині проводити багато часу на кухні – це розкіш, дозволити собі яку можуть далеко не всі. Інколи важливо ефективно використати кожну хвилину, тож в основному доводиться звертатися до рецептів, які дозволяють отримати смачну страву за мінімум часу.

До теми Рибні наґетси для всієї родини: підійдуть до пісного столу

Завдяки швидким рецептам можна приготувати все, навіть торт, без особливих зусиль. Всього кілька простих маніпуляцій – і ми отримаємо смачний десерт, який подарує багато задоволення навіть у темряві.

Рецепт торта без випікання

Час: 20 хвилин + 2 години на просочування шарів

Порцій: 8

Задоволення, яке вкрай легко готувати / Фото Pysznosci

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 65 грамів кукурудзяного крохмалю;
  • 100 грамів цукру;
  • 600 мілілітрів молока (і ще трішки для зволоження печива);
  • 145 грамів вершкового масла;
  • 160 грамів шоколадного печива;
  • печиво савоярді;
  • 80 грамів чорного шоколаду;
  • 80 мілілітрів вершків (високої жирності).

Приготування:

  1. У миску вбиваємо яйця, додаємо крохмаль та трішки молока. Добре збиваємо, решту молока додаємо у процесі.
  2. Розігріваємо сковорідку на середньому вогні. Виливаємо вміст миски та готуємо масу, поки вона не стане густою та однорідною за консистенцією. Ставимо тісто на 30 хвилин у холодильник, щоб воно охололо.
  3. Виймаємо тісто, додаємо до нього масло і добре збиваємо.
  4. Вимочуємо печиво та савоярді у молоці.
  5. Викладаємо торт наступними шарами: савоярді, тісто, печиво. Ставимо торт у холодильник на 1,5 години.
  6. Готуємо топінг: розігріваємо вершки та топимо в них шоколад та трішки масла. Поливаємо ним торт та знову ставимо десерт у холодильник. За бажанням можна прикрасити його кавовими зернами. Торт можна подавати до столу, як тільки глазур застигне.

Смачного!