Для приготування торта "Бите скло" вам не потрібно пів дня стояти біли плити, випікати бісквіти чи готувати заварні креми. Желейний торт на сметані легкий у приготуванні, а його смак закохає вас з першого шматочка.

  1. Ретельно збийте сметану з цукровою пудрою до однорідної маси.
  2. Приготуйте галяретки згідно з інструкцією на пачці, чотири з них поставте застигати в прохолодне місце (холодильник), а одну залишіть у рідкому стані. Змішайте її зі сметаною та вилийте масу в глибоку миску.
  3. Подрібніть до сметани крекер, наріжте банан та апельсин шматочками. змішайте всі інгредієнти в одну масу.
  4. Галяретку наріжте кубиками, додайте до солодкої маси та перемішайте. Викладіть сметанкову масу з галяретками та фруктами в тортівницю й відправте в холодильник на 8-9 годин, щоб торт застиг. Смачного!