Рецепт торта з мандаринами без випікання

  • Час: 15 хвилин (2 години на застигання)
  • Порції: 6 – 8

Читайте також Коли смачно всім: 3 легких рецепти ситних сніданків для себе та рідних


Скріншот з відео

Приготування:

  1. Ретельно подрібніть печиво на крихту. З'єднайте з розтопленим вершковим маслом.
  1. У двох окремих склянках з'єднайте з желатином молоко та апельсиновий сік (100 мілілітрів). Залишіть маси набухнути.


Скріншот з відео

  1. У круглу форму діаметром 18 сантиметрів викладіть шар з печива та сформуйте корж.
  1. Почистіть мандарини та карамелізуйте їх на сковорідці з вершковим маслом та цукровою пудрою.
  1. В окремій глибокій посудині з'єднайте вершковий сир, 100 грамів цукрової пудри, вершки. Ретельно збийте масу міксером.
  1. Розтопіть набухлий желатин із молоком і влийте до сирної маси. Ще раз ретельно перебийте міксером.
  1. З'єднайте вершкову масу з мандаринами та перемішайте. Викладіть на корж та розрівняйте лопаткою.
  1. У сотейнику розтопіть набухлий желатин з апельсиновим соком і влийте решту цитрусового напою. Вилийте на сирну масу й відправте в холодильник на 2 години.


Скріншот з відео

  1. Готовий торт вийміть з форми й подавайте до столу охолодженим.

Смачного!

Відеорецепт приготування торта з мандаринами без випікання: