Рецепт торта з мандаринами без випікання
- Час: 15 хвилин (2 години на застигання)
- Порції: 6 – 8
Читайте також Коли смачно всім: 3 легких рецепти ситних сніданків для себе та рідних
Скріншот з відео
Приготування:
- Ретельно подрібніть печиво на крихту. З'єднайте з розтопленим вершковим маслом.
- У двох окремих склянках з'єднайте з желатином молоко та апельсиновий сік (100 мілілітрів). Залишіть маси набухнути.
Скріншот з відео
- У круглу форму діаметром 18 сантиметрів викладіть шар з печива та сформуйте корж.
- Почистіть мандарини та карамелізуйте їх на сковорідці з вершковим маслом та цукровою пудрою.
- В окремій глибокій посудині з'єднайте вершковий сир, 100 грамів цукрової пудри, вершки. Ретельно збийте масу міксером.
- Розтопіть набухлий желатин із молоком і влийте до сирної маси. Ще раз ретельно перебийте міксером.
- З'єднайте вершкову масу з мандаринами та перемішайте. Викладіть на корж та розрівняйте лопаткою.
- У сотейнику розтопіть набухлий желатин з апельсиновим соком і влийте решту цитрусового напою. Вилийте на сирну масу й відправте в холодильник на 2 години.
Скріншот з відео
- Готовий торт вийміть з форми й подавайте до столу охолодженим.
Смачного!
Відеорецепт приготування торта з мандаринами без випікання: