Тетяна Литвинова опублікувала в інстаграм рецепт торту "Медовик", який легко готується.
Читайте також Рецепт дня: ніжний італійський десерт Тірамісу без яєць
Торт "Медовик"
- Для приготування тіста просійте борошно через сито, щоб не було грудочок.
- У каструлі на маленьком вогні розтопіть цукор, варіть до готовності, появи карамельного кольору. Окремо у каструлі змішайте карамельний цукор, додайте мед, вершкове масло, соду, оцет, розігрійте у каструлі до готовності.
- У мисці змішайте борошно, розпушувач, сіль, перемішайте.
- У мисці збийте яйця, додайте карамельно-медовий соус, борошно, збийте міксером.
- Розігрійте духовку до 180 градусів. Круглу роз'ємну форму (24 см) вистеліть фольгою, налийте тісто, випікайте шість коржів один за одним протягом 5 хвилин.
- Для приготування крему у мисці збийте холодні вершки з цукровою пудрою, цедрою, залиште при кімнатній температурі.
- Готові коржі змастіть кремом, викладіть сушену вишню між коржами, розігрійте білий шоколад у каструлі, задекоруйте готовий торт шоколадом та горіхами, викладіть на тарілку. Смачного!
Торт "Медовик" – рецепт від Тані Литвинової у відео: