Смачно разом з "Бащинським": готуємо літні салати для ідеального обіду чи вечері

27 липня 2023, 10:00
Читать новость на русском
СПЕЦПРОЄКТ

Літо – пора легких та невимушених страв, які можна приготувати із того, що подарувала природа. Та все ж зелень, овочі та фрукти не настільки ситні, як би цього хотілося. І щоб збалансувати раціон, на допомогу приходять додаткові інгредієнти.

Серед таких – м'ясо-ковбасні вироби від ТМ "Бащинський". Вони чудово доповнюють класичні салати та максимально пришвидшують процес їх приготування. Як саме, розповідає 24 Канал.

Читайте також Смачно і швидко: 3 рецепти апетитних закусок для літнього відпочинку на природі

Нові поєднання для незабутніх вражень

Салат може стати як легким перекусом, так і повноцінним обідом. Все залежить лише від обраних продуктів. В ідеалі ця страва повинна містити не лише клітковину і рослинні жири, але й білок. Саме тому м’ясо-ковбасні вироби – чудове доповнення до овочів і мікс-салатів із різноманітними заправками.

Ще один аргумент, чому варто віддати перевагу салатам із додаванням м'яса – простота приготування. Наприклад, сосиски від ТМ "Бащинський", які зручно використовувати для літніх страв, потребують не більш ніж 5 хвилин на приготування, а варено-копчене філе – вже готове до вживання. Тож експериментувати із рецептами та створювати незабутні смаки стає ще простіше.

Щоб кожен міг приготувати салат, використовуючи улюблені продукти, підготували добірку простих літніх рецептів. Пропонуємо обрати будь-який та насолоджуватися новими гастрономічними відкриттями.

Теплий салат із сосисками та солодким перцем

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4


Теплий салат з сосисками / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– сосиски "Філейні" від ТМ "Бащинський";
– 1 жовтий солодкий перець;
– 1 червоний солодкий перець;
– 100 грамів томатів чері;
– 2 столові ложки олії;
– листочки петрушки.

Приготування:

  1. Знімаємо оболонку та відварюємо сосиски у киплячій воді протягом 3 – 4 хвилин.
  2. Миємо солодкі перці та видаляємо насіння. Нарізаємо їх тонкими смужками.
  3. Томати чері розрізаємо навпіл.
  4. Викладаємо все в салатницю.
  5. Нарізаємо сосиски шматочками та додаємо до овочів. Заправляємо олією та перемішуємо.
  6. Перед подачею посипаємо дрібно нарізаною петрушкою.

Салат Цезар з варено-копченим філе

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4


Салат Цезар / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– варено-копчене філе "Апетитне" від ТМ "Бащинський";
– 150 грамів салату айсберг;
– 100 грамів грінок;
– 6 перепелиних яєць, або 3 курячих;
– 80 грамів томатів чері;
– 2 столові ложки пармезану;
– соус Цезар до смаку;
– сіль та чорний мелений перець до смаку.

Приготування:

  1. Відварюємо яйця у киплячій підсоленій воді: курячі 6 – 8 хвилин, перепелині – 3 – 4 хвилини. Охолоджуємо та очищаємо від шкарлупи. Розрізаємо навпіл.
  2. Нарізаємо салат грубими шматками, заправляємо соусом Цезар та присмачуємо спеціями. Викладаємо на порційні тарілки.
  3. Зверху розкладаємо половинки яєць, томатів, скибки варено-копченого філе. Рясно посипаємо салат грінками і пармезаном.

Салат із червоною цибулею, маринованими огірками та ковбасою

  • Час: 20 хвилин
  • Порції: 4


Салат з огірками і сосисками / Фото Shutterstock

Інгредієнти:
– ковбаса "Лікарська" від ТМ "Бащинський";
– 8 – 10 маринованих огірків;
– половина червоної ріпчастої цибулі;
– половина пучка зеленої цибулі;
– 2 столові ложки олії.

Приготування:

  1. Нарізаємо тонкою соломкою ковбасу "Лікарську".
  2. Огірки розрізаємо навпіл, а червону цибулю – півкільцями.
  3. Зелену цибулю нарізаємо кільцями та з’єднуємо всі інгредієнти. Заправляємо салат олією.
  4. Подаємо страву з гірчицею та чорним хлібом.

Смачного!

М’ясо-ковбасні вироби – чудовий продукт для кулінарних експериментів. Переконайтесь у цьому разом із ТМ "Бащинський". З продукцією бренду можна ознайомитись на сторінках у фейсбуці та інстаграмі.