Рецепт пирога з цибулею від Ревізора – Юлії Панкової
Джерело:
Новий каналТалановита ведуча та знаний "Ревізор" України – Юлія Панкова поділилась своїм фірмовим рецептом відкритого цибулевого пирога, який вона вважає найсмачнішим у світі.
Ведуча Нового каналу розказала, як приготувати найсмачніший у світі пиріг з цибулі та поділилась рецептом, щоб кожен міг відчути неповторний смак зіркової страви від "Ревізора".
Читайте також Мандариновий пиріг за рецептом кондитерки Лізи Глінської
У народі цибулю вважають ліками "від семи недуг", адже вона містить у собі цінні вітаміни А, В1, В2, С, РР.
Ведуча програми "Ревізор", кулінар Юлія Панкова ділиться рецептом найсмачнішого у світі пирога з цибулею, який готує власноруч.
Скуштуєте раз цей пиріг – і закохаєтеся в нього назавжди! Нічого простішого і швидшого придумати неможливо. Пиріг виходить ситним і смачним. Смакує з чаєм, як перекус або з зеленим салатом, як основна страва, – прокоментувала Юля Панкова.
Як приготувати пиріг з цибулі
Інгредієнти для тіста:
– 180 г вершкового масла;
– 100 мл води;
– 2 склянки ц/з борошна;
Для начинки:
– 500 г ріпчастої цибулі;
– 200 г сиру сулугуні;
– 200 г твердого сиру;
– 2 яйця;
– 100 г сметани.
- Ретельно почистіть цибулю від лушпиння. Наріжте її дрібною соломкою, тушкуйте на вершковому маслі доки вона не стане прозорою.
- Сир натріть на грубій тертці.
- У окремій мисці змішайте яйця та сметану.
- Розтопіть вершкове масло і добре змішайте інгредієнти для тіста. Замісіть еластичне тісто та розкачайте його тонким шаром. Викладіть на деко, змащене олією та розрівняйте руками.
- Спочатку викладіть шаром цибулю, другим – натертий сир, а зверху залийте сумішшю яєць зі сметаною.
- Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці, доки пиріг не підрум'яниться – близько 25 хвилин. Смачного!