Солодкий рис із яблуками та корицею: снідати треба різноманітно

13 лютого 2022, 13:40
Читать новость на русском

Для цієї ароматної страви не потрібні особливі навички. І продукти знадобляться найпростіші. Вони знайдуться навіть на студентській кухні!

Рисово-яблучний сніданок подарує заряд енергії й гарний настрій на весь день. Доповніть свій звичний раціон такою смачною та душевною стравою!

Цікаво Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора

Рецепт солодкого рису з яблуками

Час: 1 година
Порцій: 2

Апетитний сніданок / Фото interia

Інгредієнти:

  • 200 грамів рису;
  • 3 яблука;
  • 1 столова ложка вершкового масла;
  • вершки або натуральний йогурт;
  • дрібка кориці;
  • вершкове масло;
  • цукор або мед – на ваш смак.

Приготування:

  1. Зваріть рис відповідно до інструкції на упаковці.
  2. Почистіть яблука від шкірки та насіння й наріжте невеликими шматочками.
  3. До каструлі з товстим дном відправте трохи вершкового масла, прогрійте на маленькому вогні й додайте яблука.
  4. Якщо яблука не виділяють багато соку, линить до сковороди трохи води. Тушкуйте кілька хвилин, доки фрукти не зм'якнуть.
  5. Коли яблука охолонуть, можна присмачити їх цукром або медом (невеликою кількістю).
  6. Готовий рис розкладіть по тарілках або мисочках, додайте яблука, прикрасьте вершками або йогуртом , притрусіть корицею й подавайте до столу.

Смачного!