Солодкий рис із яблуками та корицею: снідати треба різноманітно
13 лютого 2022,
13:40
Читать новость на русском
Для цієї ароматної страви не потрібні особливі навички. І продукти знадобляться найпростіші. Вони знайдуться навіть на студентській кухні!
Рисово-яблучний сніданок подарує заряд енергії й гарний настрій на весь день. Доповніть свій звичний раціон такою смачною та душевною стравою!
Цікаво Навколо світу за годину: 4 незвичні страви з курочкою для романтичного вечора
Рецепт солодкого рису з яблуками
Час: 1 година
Порцій: 2
Інгредієнти:
- 200 грамів рису;
- 3 яблука;
- 1 столова ложка вершкового масла;
- вершки або натуральний йогурт;
- дрібка кориці;
- вершкове масло;
- цукор або мед – на ваш смак.
Приготування:
- Зваріть рис відповідно до інструкції на упаковці.
- Почистіть яблука від шкірки та насіння й наріжте невеликими шматочками.
- До каструлі з товстим дном відправте трохи вершкового масла, прогрійте на маленькому вогні й додайте яблука.
- Якщо яблука не виділяють багато соку, линить до сковороди трохи води. Тушкуйте кілька хвилин, доки фрукти не зм'якнуть.
- Коли яблука охолонуть, можна присмачити їх цукром або медом (невеликою кількістю).
- Готовий рис розкладіть по тарілках або мисочках, додайте яблука, прикрасьте вершками або йогуртом , притрусіть корицею й подавайте до столу.
Смачного!