Не тільки сир чи картопля: готуємо вареники з незвичною начинкою – діти будуть у захваті

6 квітня 2024, 18:24
Читать новость на русском

Джерело:

Papilot

Вареники – дуже популярна страва української кухні, знайома кожному з дитинства. Але що робити, коли стандартні начинки набридли? Настав час для експериментів!

Чим зазвичай начиняють вареники? Сиром, капустою, картоплею, м'ясом, грибами. А чом би не приготувати вареники з бананами та шоколадом?

Цікаво 4 рецепти з оселедцем ТМ "Водний Світ", від яких усі будуть в захваті

Вареники з бананом та шоколадом

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4
Інгредієнти:
– пів літра теплої води;
– пів кілограма борошна;
– дрібка солі;
– 4 великих банани;
– 100 грамів молочного шоколаду.

Приготування:

  1. Шоколад натріть на грубій тертці.
  2. Банани почистіть від шкірки й наріжте тонкими скибочками.
  3. У великій мисці змішайте борошно та сіль і, потроху додаючи воду, замісіть тісто.
  4. Тісто тонко розкачайте й склянкою або спеціальною формою виріжте з нього кружальця.
  5. Сформуйте з них вареники, начиняючи кожен бананами та шоколадом.
  6. Закип'ятіть у каструлі підсолену воду. Відправте до неї вареники й варіть їх, доки не спливуть на поверхню.
  7. Подавайте вареники з підсолодженими вершками.
Вийде у кожного: як приготувати глазур на паску

.