• Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід
  • Більше
  • укр
  • рус
  • 24 Канал
  • Економіка
  • Showbiz
  • Новини здоров'я
  • Спорт
  • Техно
  • Освіта
  • Travel
  • Фінанси
  • Life
  • Київ
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
  • Новини кулінарії
  • Смачні рецепти
  • Здорове харчування
  • Кулінарний гід

Як приготувати глазур на паску з білків: домашній рецепт на Великдень

8 квітня 2021 , 21:35 - Читать новость на русском
Рецепт білкової глазурі на паску
Паска / Goodfon

Найпопулярніша помадка для паски – білкова. Як правильно її готувати ми залюбки вас навчимо!

Джерело:

24 канал

Ще зовсім трішки й настане Великдень, а до такого великого свята хороша господиня повинна готуватися заздалегідь. Якщо пасочку ви вже знаєте як будете готувати, то і над її декором потрібно задуматися.

Читайте також Як красиво розфарбувати яйця на Великдень: покрокова інструкція

Ми підготували для вас рецепт ідеальної білкової глазурі, яка після висихання не буде липнути до рук чи серветки.

Головне у приготуванні чітко дотримуватися інструкції і у вас все вийде. Особливу увагу приділіть обробці курячих яєць, адже від цього залежить здоров'я та самопочуття вас і ваших рідних.

Рецепт білкової глазурі

Інгредієнти:
– 400 г цукру;
– 200 г яєчного білка.
  1. Ретельно помийте курячі яйця мильним розчином, протріть спиртом. Витріть яйця паперовим рушником та відділіть білок від жовтка.
  2. В глибокій мисці з’єднайте білок з цукром та перемішайте вінчиком до однорідної маси.
  3. Підготуйте для приготування глазурі водяну баню.
  4. Помістіть миску на водяну баню помішуйте суміш до однорідної консистенції. Температура при заварюванні глазурі на водяній бані не повинна перевищувати 55-60 градусів.
  5. Перелийте білок з цукром в чашу комбайну та збийте його до густої консистенції.
  6. Покрийте глазур'ю паску зануривши її в неї. Найкраще тримати паску за низ випічки.
  7. Залишіть паску вкриту глазур'ю підсохнути в сухому приміщені. Смачного!
Автор: Богданна Рибак
LifeStyle Новини Смачно Смачні рецепти

показати всі приховати

Поділитися новиною

    Вибір редакції
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квітня , 21:41
    • Як приготувати американські бублики: простий рецепт

      Як приготувати американські бублики: простий рецепт

      17 квітня , 10:45
    • Збираємо великодній кошик: які продукти покласти та як зробити їх корисними

      Збираємо великодній кошик: які продукти покласти та як зробити їх корисними

      20 квітня , 15:55
      Цікаво
    • Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      Червоне м'ясо проти білого: яке корисніше й чому

      31 бер , 15:15
    • Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      Купили в супермаркеті неякісний продукт: як відстояти свої права й повернути гроші

      7 квіт , 18:54
    • Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      22 квіт , 21:41
    • Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      22 квіт , 20:42
     
    Новини
    • 21:41

      Рецепт паски на Великдень від кондитерки Катерини Пєскової

      21:41
    • 20:42

      Рецепт паски без дріжджів від української зірки Ольги Сумської

      20:42
    • 18:37

      Салат з курятиною, апельсином, горіхами та бринзою: простий рецепт

      18:37
    • 17:40

      Оригінальна та смачна пасочка з шоколадною начинкою за рецептом Лізи Глінської відео

      17:40
    • 15:25

      Як приготувати кіш з курятиною: рецепт від Яни Балог

      15:25
    • 13:48

      IKEA випустила кулінарну книгу рецептів із залишків їжі відео

      13:48
    • 12:15

      Як приготувати італійську паску Панетоне: домашній рецепт

      12:15
    попередні новини
    Більше новин
    E-mail редакції news24@24tv.com.ua
    • instagram
    • facebook
    • twitter
    • rss
    • telegram
    • 24 Канал
    • Економіка
    • Showbiz
    • Новини здоров'я
    • Спорт
    • Техно
    • Освіта
    • Travel
    • Фінанси
    • Life
    • Київ
    • Львів
    • Дім
    • Ідеї
    • Агро
    • Інновації
    • Men
    • Нерухомість
    • Збірна
    • Актив
    • Корисно
    • Розваги
    • Games
    • Інвестиції
    • Дизайн
    • Покер
    • Auto
    • Сім'я
    • Здоров'я
    • Радіо
    • Краса
    • Кіно
    • Lifestyle
    • Fashion
    • Традиції
    • Pets
    • Бізнес
    • Закордон
    news24@24tv.com.ua
    • Редакція сайту
    • Про нас
    • Редакційна політика
    • Про телеканал
    • Телеведучі
    • Відеоблогери 24
    • Технічна інформація
    • Архів
    • Правила користування сайтом
    • Політика конфіденційності
    • Рекламодавцям
    • Вакансії
    • Контакти
    • Структура власності
    Ми керуємося нормами Закону України “Про рекламу” та власною комерційною політикою. Всі комерційні рекламні матеріали позначені словами “Спецпроєкт“, “Партнерський матеріал“, “Експерт“, “Позиція” й відокремлені від журналістських інформаційних матеріалів 24tv.ua. За достовірність та зміст реклами відповідальність несе рекламодавець.

    Інтернет-виданням дозволяється безкоштовно використовувати цитати (короткі уривки) в обсязі не більше 25 % від обсягу статті (інформації), розміщеної на сайтах Компанії, за умови відкритого гіперпосилання та згадки першоджерела не нижче першого абзацу. Для друкованих видань передрук матеріалів Компанії дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди редактора. Для мобільних додатків та SmartTV використання матеріалів дозволяється на платній основі та лише за письмової згоди Компанії.

    Усі права захищені. © 2005—2021, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
    Made by
    Залиште відгук