Свіжість на тарілці: з чого приготувати весняний салат

8 квітня 2024, 06:48
Читать новость на русском

Джерело:

Polki

Весна завжди асоціюється зі свіжістю, а цей салат точно не залишить вас байдужими. Ця страва ідеально підходить для легкого обіду або як супровід до основної страви.

Цей салат – це не просто поєднання свіжих інгредієнтів, він має ще й неперевершений смак. А готується всього за кілька простих кроків!

Цікаво 4 рецепти з оселедцем ТМ "Водний Світ", від яких усі будуть в захваті

Весняний салат

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 2
Інгредієнти:
– 300 грамів помідорів черрі;
– 1 огірок;
– 1 пучок редиски;
– пів пучка петрушки;
– 7 столових ложок оливкової олії;
– 3 столові ложки лимонного соку;
– 1 чайна ложка прованських трав;
– сіль і перець до смаку.

Приготування:

  1. Змішайте в мисці оливкову олію, лимонний сік і прованські трави.
  2. Помідори розріжте навпіл, огірок і редьку наріжте кружальцями.
  3. Всі інгредієнти помістити в миску і полити приготовленою раніше заправкою.
  4. Весняний салат з редиски перед подачею посипте петрушкою.

Як обрати свіжу редиску

При виборі редиски оберіть ті, що мають тверді та гладенькі коренеплоди. Вони повинні бути тверді на дотик, без ознак в'ялості або м'якості. Якщо редиска продається з листям, перевірте, чи воно свіже та зелене.

Також дуже смакуватиме: як приготувати салат з айсбергом.