Не омлет, а хмаринка: готуємо скрамбл із беконом
24 лютого 2022,
10:47
Читать новость на русском
Яйця можна зварити звичайним чином, у шкаралупі, або без неї (пашот), посмажити окату яєчню, запекти. Та, лише приготувавши скармбл, ви оціните всю ніжність цього продукту.
Якихось 10 хвилин – і найніжніша яєчна хмаринка з яєць буде у вас на тарілці. Подавайте її з беконом, лососем чи овочами. У кожному разі вийде ідеально!
Читайте також Ап – і готово: три смачні та швидкі страви з куркою
Рецепт скрамблу з беконом
- Час: 10 хвилин
- Порції: 4
– 8 великих яєць;
– 1/4 склянки жирних вершків;
– сіль;
– свіжомелений чорний перець;
– 1 1/2 столової ложки вершкового масла;
– 1 столова ложка подрібненої свіжої цибулі.
Приготування:
- У глибокій посудині збийте віничком яйця, жирні вершки, 3/4 чайної ложки солі та 1/4 чайної ложки перцю.
- Розтопіть вершкове масло у великій сковороді на середньому вогні.
- Вилийте до сковороди яєчну суміш і смажте, періодично помішуючи, доки вона не почне згортатися. Тримайте скрамбл на вогні, доки він не загусне (3 – 5 хвилин).
Фото Damn delicious
- Бекон обсмажте на окремій сковорідці або запечіть у духовці.
- Викладіть скрамбл на таріль і подавайте з дрібно нарізаною цибулею та скибочками обсмаженого бекону.
Смачного!
Секрет вдалої страви – у якісних продуктах. Обирайте бездоганну фермерську яловичину ТМ Skott Smeat. Вона проходить перевірку на всіх етапах виробництва й відповідає найвищим міжнародним стандартам і вимогам споживачів.